Κέρδισε 7 δώρα “αγάπης” από την Aloe+ Colors!

Κέρδισε 7 δώρα “αγάπης” από την Aloe+ Colors!

O Φεβρουάριος είναι ο μήνας του έρωτα! Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν για να τον γιορτάσεις είναι με υπέροχα προϊόντα για εσένα αλλά και τους αγαπημένους σου!

Το YOU Weekly.GR και η Aloe+ Colors για να κάνουν την ημέρα των ερωτευμένων ακόμη πιο ξεχωριστή σου κάνουν δώρο 7 υπέροχα σετ “be my velvetine” με 2 προϊόντα σε κανονική συσκευασία, που πραγματικά “μοσχοβολούν” έρωτα.

Το μοναδικό αυτό σετ περιλαμβάνει ένα γαλάκτωμα σώματος 150ml και ένα mist για τα μαλλιά και το σώμα 100ml χωρίς αλκοόλ στην best seller μυρωδιά της πούδρας.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, που θα τρέξει μέσω instagram ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Follow το instagram του @youweekly.gr και του @aloeplus.gr

2. Like του post του διαγωνισμού στο instagram του @youweekly.gr

3. Tag τρεις φίλους / φίλες σας στο post στο instagram

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στο instagram στις 12/2!!

Λίγα λόγια για την Aloe+ Colors

Η Aloe+ Colors είναι η 1η ολοκληρωμένη ελληνική εταιρία καλλυντικών για το πρόσωπο και το σώμα με βιολογική Aloe Vera. Η σειρά σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε αποκλειστικά στην Ελλάδα για να προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικών, βασισμένη στις θαυματουργικές ιδιότητες της Aloe Vera. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι όλα τα προϊόντα της σειράς σέβονται ακόμη και τα πιο ευαίσθητα δέρματα μέσα από τη μοναδική ποιότητα, τις υπέροχες υφές αλλά και τα φυσικά αρώματα των συνθέσεών τους. Highlight της Aloe+ Colors είναι το άρωμα της πούδρας που είναι και το Νο 1 προϊόν σε πωλήσεις, που έχει ήδη αγαπηθεί!

Καλή επιτυχία!!!

Οι νικητές είναι:

victoriaanastasiou
kokkinelle
criticou18
kat.xatzh
angelica_talata
maria.moshou
desla_g