Κέρδισε ένα ευεργετικό έλαιο μαλλιών “RPNZL” από την ανάPLASIS!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Κέρδισε ένα ευεργετικό έλαιο μαλλιών “RPNZL” από την ανάPLASIS!

Το μυστικό για υπέροχα, λαμπερά και υγιή μαλλιά κρύβεται στη σωστή φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα. Βάλε λοιπόν στην ρουτίνα ομορφιάς σου ένα πολύτιμο έλαιο μαλλιών, όπως το “RPNZL” της ανάPLASIS, που υπόσχεται να σου χαρίσει όλα τα παραπάνω χάρη στη μοναδική του σύνθεση με καστορέλαιο, αλόη, βιταμίνη Ε και D-Panthenol.

To φυτικό αυτό έλαιο, θα βοηθήσει τα μαλλιά σου να δυναμώσουν και να μακρύνουν με φυσικό τρόπο. Ακόμη προλαμβάνει το σχηματισμό ψαλίδας και το σπάσιμο της τρίχας, ενώ παράλληλα την αναδομεί και την προστατεύει από το καθημερινό styling και το επιβαρυμένο περιβάλλον.

Το how to της εφαρμογής...

Εφάρμοσε μια επαρκή ποσότητα από το έλαιο κάνοντας ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Στη συνέχεια τύλιξε τα μαλλιά σου με μια ζεστή πετσέτα και άφησε τα ευεργετικά συστατικά του ελαίου μαλλιών να δράσουν για μισή έως μία ώρα πριν προχωρήσεις στο λούσιμο. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από την πρώτη κιόλας χρήση, ενώ μπορείς να επαναλάβεις την εφαρμογή έως και δύο φορές την εβδομάδα. Σημείωσε ότι τα προϊόντα της εταιρείας είναι υποαλλεργικά και διατίθενται σε Ελλάδα, Κύπρο και ΕΕ. Θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία αλλά και στο e-Shop www.anaplasis.gr. Για περισσότερα ακολούθησε την ανάPLASIS μέσα από τα social media: https://www.facebook.com/meleniaomorfia/ και https://www.instagram.com/anaplasis_greece/?hl=el.

Για να δεις και μόνη σου τα θεαματικά αποτελέσματα από την χρήση του μοναδικού αυτού ελαίου, το YOU Weekly.GR και η εταιρία ανάPLASIS ετοίμασε για σένα ένα διαγωνισμό μέσα από τον οποίο 3 τυχερές θα κερδίσουν από ένα έλαιο μαλλιών, των 200 ml.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μας ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  1. Follow το instagram του @youweekly.gr και του @anaplasis_greece
  2. Like του post του διαγωνισμού στο instagram του @youweekly.gr
  3. Tag τρεις φίλους / φίλες σας στο post στο instagram

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στο instagram στις 19/02!

Kαλή επιτυχία!!

Οι νικητές είναι:

  • tarifaki2018
  • maggiepap32
  • ioannadimitrakoudi

    anaplasis