Νέος σούπερ διαγωνισμός από τον Τάσο Δούση - Διεκδικήστε ένα τριήμερο στην Αράχοβα και 200€!

Ταξίδι με το νέο Renault Kadjar!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
 Νέος σούπερ διαγωνισμός από τον Τάσο Δούση - Διεκδικήστε ένα τριήμερο στην Αράχοβα και 200€!

Νέος σούπερ διαγωνισμός από τον Τάσο Δούση και τις Εικόνες! Πώς θα κερδίσετε ένα τριήμερο στην Αράχωβα αλλά και 200 ευρώ μετρητά; Ταξίδι με το νέο Renault Kadjar! Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε για να μπείτε στον μεγάλο διαγωνισμό!

Ο Τάσος Δούσης έχει κάθε εβδομάδα για εσάς έναν νέο διαγωνισμό. Εσείς μπορείτε να κερδίσετε ένα 3ήμερο στην Αράχωβα και 200 ευρώ για τα έξοδα σας, ώστε να ταξιδέψετε με το ολοκαίνουργιο Renault Kadjar!

Συγκεκριμένα, ένας τυχερός νικητής θα κερδίσει ένα 3ήμερο στην Αράχωβα στον Ξενώνα Celena στο κέντρο του χωριού, αλλά και 200 ευρώ για τα έξοδα του ταξιδιού του, όπως και επίσης το καταπληκτικό Renault Kadjar για να πραγματοποιήσει το ταξίδι του. Επίσης, προσφέρουμε δωρεάν και ένα γεύμα (εκτός από τα ποτά) στο εστιατόριο Οίστρος!

Όλα τα παραπάνω εντελώς δωρεάν για τον τυχερό νικητή! Αν θέλετε κι εσείς να λάβετε μέρος σε αυτόν τον απίθανο διαγωνισμό, θα πρέπει να επισκεφτείτε το προφίλ του Τάσου Δούση στο Instagram, tasosdousis, και να ακολουθήσετε όλα τα βήματα στο post του διαγωνισμού! Προσοχή! Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι να ολοκληρώσετε όλα τα βήματα.

Ο νικητής θα προκύψει με κλήρωση από τα σχόλια του post, τη Δευτέρα 16-03-20. Το δώρο έχει διάρκεια έως και τέλος Απριλίου από την ημέρα της κλήρωσης.