Super Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια από το ελληνικό brand goupi!

Super Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια από το ελληνικό brand goupi!

Eπειδή οι μικρές λεπτομέρειες είναι εκείνες που αναβαθμίζουν τα καλοκαιρινά μας looks διεκδικούμε τα νέα σχέδια που προτείνει φέτος το αγαπημένο ελληνικό brand των fashion experts, @goupi_ . Eδώ βρίσκουμε υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα και σανδάλια σε δροσερό bohemian ύφος και όλα μάς κάνουν να ονειρευόμαστε χρυσαφένιες, αμμουδερές παραλίες και πλακόστρωτα νησιώτικα σοκάκια.

Διαγωνισμός μαύρα σανδάλια

Δεν μπορούμε να μείνουμε ασυγκίνητες από τα κολιέ, τα βραχιόλια και τα δαχτυλίδια @goupi_ με κοράλια, κοχύλια, χάντρες, “ματάκια” και φυλαχτά (για θετική ενέργεια μόνο) αλλά και πολύχρωμα κρύσταλλα που λαμπυρίζουν στον ήλιο, ενώ θέλουμε να δοκιμάσουμε όλα τα σχέδια από τα δερμάτινα σανδάλια - κάποια σε minimal γραμμή κι άλλα στολισμένα με στρας και τιρκουάζ πέτρες.

Καφέ δετά πέδιλα

Και το καλύτερο; Τώρα μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις δωρεάν ένα υπέροχο ζευγάρι αρκεί να λάβεις μέρος στον νέο διαγωνισμό του www.youweekly.gr και του @goupi_. Συγκεκριμένα, 1 τυχερή θα κερδίσει ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια από την καλοκαιρινή συλλογή των @goupi_ αρκεί να δηλώσει συμμετοχή σε δύο απλά βήματα!

Μαύρα πέδιλα

1) Ακολουθήστε τα @goupi_ και @youweekly.gr

2) Kάντε comment κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού 3 φίλες σας

Η τυχερή θα ανακοινωθεί στις 28/05!

H νικήτρια είναι:

@a8inoula_ka

Φλατ μαύρα πέδιλα

Μαύρες παντόφλες

Μαύρα φλατ πέδιλα με λουριά

Παντόφλες φλατ

Πέδιλα μαύρα με κούμπωμα

Καφέ φλατ πέδιλα με λουράκι