Απίθανος διαγωνισμός Αrte Piedi: Κέρδισε το ζευγάρι των ονείρων σου!

Απίθανος διαγωνισμός Αrte Piedi: Κέρδισε το ζευγάρι των ονείρων σου!

Η νέα συλλογή του brand Arte Piedi ήρθε την κατάλληλη στιγμή, για να υποδεχτείς το καλοκαίρι με τα πιο εντυπωσιακά γυναικεία σανδάλια, που θα φέρουν όλα τα βλέμματα στα πόδια σου!

Αυτή την περίοδο, έχεις πολλούς λόγους να ανυπομονείς! Τελείωσε το lockdown, μπαίνει το καλοκαίρι και ξεκινάνε επιτέλους τα σχέδια για διακοπές και όμορφες καλοκαιρινές βόλτες!

 Αrte Piedi διαγωνισμός

Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις το σχέδιο που θα σε γοητεύσει! Τρεις νικήτριες θα διαλέξουν το δικό τους Arte Piedi από τη νέα συλλογή συλλογή!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

1) Ακολουθήστε τα @artepiedi και youweekly, στο instagram

2) Kάντε comment, στο post του instagram @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού 3 φίλες σας

Η τυχερή θα ανακοινωθεί στις 11/06!!

Οι νικήτριες είναι:

phaos88
mana4gatiwn
eleutheritsa_maraki

 Αrte Piedi πέδιλα

Μαζί με όλα αυτά, έρχεται ένας ακόμη λόγος να προστεθεί στη λίστα! Η νέα συλλογή με γυναικεία παπούτσια του Arte Piedi για την άνοιξη/καλοκαίρι 2020, έχει μερικά από τα πιο όμορφα δερμάτινα σανδάλια που έχεις δει και μπορείς να αποκτήσεις όποιο ζευγάρι σου αρέσει, με έκπτωση -15%!

Τι περιλαμβάνει η νέα συλλογή;

 Αrte Piedi σανδάλια

Στη νέα συλλογή, οι πρωταγωνιστές δεν είναι άλλοι από τα γυναικεία σανδάλια και φυσικά, την παράσταση κλέβουν τα δερμάτινα σανδάλια. Υπέροχα ανατομικά δερμάτινα σανδάλια σε κλασσικά, nude ή έντονα χρώματα, αλλά και τολμηρά prints με περίτεχνα σχέδια, υπόσχονται να κλέψουν την καρδία σου.

 Αrte Piedi νέα συλλογή

Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί στο γραφείο, τη βόλτα ή τις διακοπές, μέχρι το βράδυ, σε μια έξοδο στην πόλη ή το νησί, συνδυασμένα με το αγαπημένο σου outfit.

Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι κυριολεκτικά ατελείωτοι και τα total looks που θα δημιουργήσεις, όχι μόνο θα εντυπωσιάσουν με την elegant αισθητική τους, αλλά θα σε κρατήσουν και απίστευτα άνετη σε κάθε περίσταση.

Εκτός από τα γυναικεία δερμάτινα σανδάλια όμως, υπάρχουν και πολλές άλλες υπέροχες εκπλήξεις σε αυτή τη συλλογή. Γυαλιστερά ή ψάθινα mules, ψηλοτάκουνα πέδιλα, γόβες, πλατφόρμες, μυτερές μπαλαρίνες, αλλά και chic sneakers, εξασφαλίζουν πως όποιο κι αν είναι το προσωπικό σου στυλ, θα βρεις το τέλειο γυναικείο παπούτσι.

 Αrte Piedi σχέδια άνοιξη καλοκαίρι 2020

Μην κάθεσαι καθόλου!

Μπες τώρα στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Arte Piedi και δες ολόκληρη τη νέα συλλογή με τα γυναικεία παπούτσια που θα λατρέψεις το 2020! Απόκτησε το αγαπημένο σου ζευγάρι με έκπτωση -15% σε όλη τη συλλογή και ανακάλυψε μοναδικές προσφορές, που θα εκτοξεύσουν το καλοκαιρινό σου mood!