Κέρδισε τη νέα συλλεκτική συσκευασία του Nuxe Huile Prodigieuse και κάνε βουτιά στο καλοκαίρι!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Κέρδισε τη νέα συλλεκτική συσκευασία του Nuxe Huile Prodigieuse και κάνε βουτιά στο καλοκαίρι!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις το φετινό καλοκαίρι από τις ευεργετικές ιδιότητες του θρυλικού ξηρού ελαίου Huile Prodigieuse της Nuxe! Μάλιστα, τώρα έχεις έναν ακόμη λόγο για να το αποκτήσεις καθώς διατίθεται σε 3 ολοκαίνουργιες συλλεκτικές και ακαταμάχητες συσκευασίες, που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις και να αναζωογονήσεις πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, όπως ακριβώς έγινε και στη δική μου περίπτωση.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Πριν λίγο καιρό η Nuxe κάλεσε τους σπουδαστές του διεθνούς κύρους Ινστιτούτου γαλλικής τέχνης & σχεδιασμού, Pennighen να εκφράσουν την δημιουργικότητά τους δημιουργώντας 3 limited edition συσκευασίες για το εμβληματικό έλαιο με θέμα την πισίνα, που αντιπροσωπεύει μια δροσερή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Το αποτέλεσμα αυτού του εγχειρήματος ήταν 3 μοναδικές συλλεκτικές συσκευασίες- σε τιρκουάζ, κίτρινο και πορτοκαλί όπου και απεικονίζονται 3 λουόμενες- τις οποίες κυριολεκτικά θα λατρέψεις, όπως και εγώ! Σε όλα αυτά πρόσθεσε την μοναδική του πολύτιμη σύνθεση 98% φυσικά συστατικά, που προσφέρει άμεσα επανόρθωση και ενυδάτωση σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.

Για να κάνεις δική σου μια από τις 3 συλλεκτικές συσκευασίες του Huile Prodigieuse και να είσαι μια από τις 3 νικήτριες του διαγωνισμού μας ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Follow τη σελίδα instagram @youweekly.gr και του @nuxegreece

2. Kάντε comment, στο post του instagram @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού 3 φίλες σας

Η τυχερή θα ανακοινωθεί στις 15/07!!

Καλή επιτυχία!!!

Oι νικητές είναι:

  • @argyrw_pant
  • @vasileiapapalymperi
  • @gwgwxionidou

Summer event!

Με αφορμή το λανσάρισμα των νέων limited edition Nuxe Huile Prodigieuse πρόσφατα διοργανώθηκε ένα λαμπερό post-covid event στον πανέμορφο χώρο του "House 124", που βρίσκεται στο Χαλάνδρι.

Εκεί beauty editors, bloggers αλλά και influencers είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά αλλά και να δοκιμάσουν τα νέα συλλεκτικά μπουκάλια, που ήταν "στημένα" σε ένα δροσερό summer σκηνικό, που σε παρότρυνε να κάνεις τη δική σου "βουτιά" στο φετινό καλοκαίρι.

Nuxe Huile Prodigieuse Διαγωνισμός

ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ - ΒΑΣΩ ΚΟΛΛΙΔΑ

Nuxe Huile Prodigieuse νέα συλλογή

ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ - ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΥ

nuxe

ΙΣΜΗΝΗ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ - ΕΦΗ ΒΡΑΚΚΑ - ΤΖΙΝΑ ΣΜΑΡΙΑΝΑΚΗ

nuxe διαγωνισμός

ΕΛΙΝΑ ΒΕΚΡΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΡΑΛΗ