Super Summer Giveaway με δώρο αντηλιακά FILTERAY προσώπου & σώματος της COVERDERM®!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Super Summer Giveaway με δώρο αντηλιακά FILTERAY προσώπου & σώματος της COVERDERM®!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Λατρεύεις την ηλιοθεραπεία και αγαπάς τον όμορφο «τόνο» που χαρίζει ο ήλιος στο δέρμα! Όμως γνωρίζεις ότι η αλόγιστη και χωρίς προστασία έκθεση στον ήλιο μπορεί να βλάψει το δέρμα σου! Τα αντηλιακά FILTERAY της COVERDERM® αναλαμβάνουν να σε προστατεύσουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια από τις ακτίνες του ήλιου, χαρίζοντας ταυτόχρονα στην επιδερμίδα τις ευεργετικές ιδιότητες ενός after sun care προϊόντος και όχι μόνο!

Coverderm διαγωνισμός

Η πιο ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία απ’ όλες τις ακτίνες του ήλιου

H αντηλιακή σειρά προσώπου FILTERAY face plus της COVERDERM® είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να εξασφαλίζει τα must-have που πρέπει να έχει η αντηλιακή κρέμα του προσώπου. Προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία απ' όλες τις ακτίνες του ήλιου, UVA / UVB / ΙR / HEVisible (ορατό μπλε φως). Διαθέτει δείκτες SPF30 και SPF50+ για υψηλή και πολύ υψηλή προστασία και 100% αδιάβροχες συνθέσεις για μέγιστη ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα. Οι φόρμουλες των αντηλιακών FILTERAY είναι εμπλουτισμένες με ευεργετικά για το δέρμα δραστικά συστατικά, χαρίζοντας τις δράσεις μιας after sun φροντίδας!

Coverderm αντηλιακά

Το μυστικό για ασφαλές και πιο εντυπωσιακό μαύρισμα σε 11 μέρες!

Η νέα γενιά αντηλιακών σώματος FILTERAY body plus deep tan της COVERDERM® θα εκπλήξει ευχάριστα όσες λατρεύουν το μαύρισμα, αλλά αποζητούν την ασφάλεια της υψηλής αντηλιακής προστασίας. Το μεγάλο τους ατού; Οι επιταχυντές μαυρίσματος που περιέχουν και χαρίζουν έως και 65% πιο εντυπωσιακό μαύρισμα σε 11 μόνο μέρες! Με SPF30 και SPF50+ και ενισχυμένη προστασία από τις πιο βλαπτικές ακτίνες τους ήλιου, τις UVA, τα FILTERAY body plus deep tan εξασφαλίζουν ασφαλή και αποτελεσματική προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Επιπλέον, φροντίζουν την επιδερμίδα όπως ένα body after sun!

Πρόσθεσε στις αποσκευές των φετινών σου διακοπών τα μοναδικά αντηλιακά FILTERAY για το πρόσωπο και το σώμα, χάρη στο διαγωνισμό που ετοίμασε το YOU Weekly.GR και η COVERDERM® μέσα από τον οποίο: 5 υπερτυχερές ή υπερτυχεροί θα κερδίσουν ΔΩΡΟ 2 αντηλιακά προϊόντα: το FILTERAY face plus SPF50+ και το FILTERAY body plus deep tan spray SPF30 για μια ολοκληρωμένη αντηλιακή φροντίδα στην παραλία!

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μας αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα....

1. Follow τις σελίδες @youweekly.gr και @coverdermgr.

2. Like το post του διαγωνισμού.

3. Tag 2 φίλες σου για να λάβουν κι αυτές μέρος στο διαγωνισμό.

Οι νικήτριες θα βγουν από τα σχόλια του post στις 22/07/2020.

Καλή επιτυχία!

Oι νικήτριες είναι:

angeladouvli
sophiekapatzia
cristina_mikropoulou
katrin_apostolis
triantafyllia_toti

*Σημείωσε ότι όλα τα προϊόντα COVERDERM® θα τα βρεις στα Φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα.

Aκολούθησε την COVERDERM® στα facebook και instagram.