Καλοκαιρινός διαγωνισμός: Κέρδισε 2 λάδια για βαθύ μαύρισμα Herbal Elea από τη bioLEON!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλοκαιρινός διαγωνισμός: Κέρδισε 2 λάδια για βαθύ μαύρισμα Herbal Elea από τη bioLEON!

Για να πετύχεις το τέλειο τροπικό μαύρισμα, αυτό το καλοκαίρι, δεν θέλει κόπο, μόνο τρόπο! Σε αυτό θα σε βοηθήσει το φυσικό λάδι μαυρίσματος Herbal Elea της bioLEON. Και αυτό γιατί η πολύτιμη σύνθεσή του με καροτέλαιο, βιταμίνη Ε, σησαμέλαιο, λάδι καρύδας και βερίκοκου προστατεύει το δέρμα σου από τυχόν ερεθισμούς αλλά και από την ακτινοβολία του ήλιου, ενώ παράλληλα προσφέρει βαθύ μαύρισμα αφήνοντας το σώμα σου καλά ενυδατωμένο μέσα από ένα υπέροχο άρωμα.

bioleon

H ολοκληρωμένη σειρά Herbal Elea

Εκτός από το φυσικό λάδι μαυρίσματος στην σειρά θα βρεις:

  • Το φυτικό λάδι μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, που περιέχει αιθέρια έλαια με αντιοξειδωτικές, αδυνατιστικές και ενυδατικές ιδιότητες.
  • Το λάδι μασάζ που βοηθά στη μείωση των μυϊκών πόνων με βαλσαμέλαιο, λάδι άρνικας αλλά και θερμαντικά αιθέρια έλαια όπως τζίντζερ και μαύρο πιπέρι.
  • Το λάδι μασάζ για χαλάρωση & ηρεμία με φυτικά βιολογικά λάδια και αιθέρια έλαια με αντιοξειδωτικές, χαλαρωτικές και ενυδατικές ιδιότητες.
  • Το τονωτικό λάδι μαλλιών κατά της τριχόπτωσης με φυτικά βιολογικά λάδια και αιθέρια έλαια για υγιή, πιο πυκνά και δυνατά μαλλιά.
  • Το λάδι για το κρυολόγημα, που ανακουφίζει την αναπνοή με λάδι χαμομηλιού, το οποίο αναζωογονεί το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στην καταπολέμηση των συμπτωμάτων του κρυολογήματος.
  • Το σαπούνι με 100% φύκια του ωκεανού, που απολεπίζει το δέρμα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα αντιμετωπίζοντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Μάλιστα για να δεις και μόνη σου όλα τα παραπάνω οφέλη ετοιμάσαμε για σένα ένα σούπερ διαγωνισμό μέσα από τον οποίο 2 υπερτυχερές θα κερδίσουν από ένα φυσικό λάδι μαυρίσματος Herbal Elea από τη bioLEON.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

  1. Follow τα @bioleonproducts και @youweekly.gr στο instagram
  2. Comment, στο post του instagram @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού 3 φίλες σας

Η τυχερή θα ανακοινωθεί στις 30/07!!

Οι νικητές είναι:

konstantinapantiona
sophiesotiraki

bioleon herbal έλαια