Διαγωνισμός: 2 σούπερ τυχεροί κερδίζουν από μια θεραπεία botox προσφορά της κλινικής “The Antiagers”!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διαγωνισμός: 2 σούπερ τυχεροί κερδίζουν από μια θεραπεία botox προσφορά της κλινικής “The Antiagers”!

Το botox αλλά και υαλουρονικό είναι δυο θεραπείες που δεν σταματούν απλά το χρόνο αλλά τον γυρίζουν πίσω προσφέροντας αποτέλεσμα ένα φυσικό lifting προσώπου, ανώδυνα και άμεσα!

Βotox ή Υαλουρονικό; Μήπως και τα δύο μαζί;

To botox (ή αλλιώς βοτουλινική τοξίνη) και το υαλουρονικό οξύ κρατούν τα σκήπτρα στις μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου την τελευταία δεκαετία και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν και τα επόμενα χρόνια. Όχι τυχαία, αφού το αποτέλεσμα που προσφέρουν στην αντιγήρανση είναι θεαματικό, είναι θεραπείες εντελώς ανώδυνες και δεν έχουν καμία παρενέργεια. Τόσο το botox , όσο και το υαλουρονικό εφαρμόζονται είτε μεμονωμένα, είτε σε συνδυασμό, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τι κάνει το botox;

Κύρια ιδιότητα της βοτουλινικής τοξίνης είναι να χαλαρώνει τους μύες. Έτσι, κάνοντας botox στους μύες του προσώπου διορθώνονται οι ρυτίδες που σχηματίζονται από τις κινήσεις – συσπάσεις των μυών. Αν, μάλιστα, η θεραπεία γίνει σε νεαρή ηλικία, όταν οι ρυτίδες είναι ακόμα λεπτές και μικρές, δεν τις αφήνει να γίνουν να γίνουν πιο βαθιές και μόνιμες.

Τι κάνει το υαλουρονικό;

Το ενέσιμο υαλουρονικό θεωρείται ο απόλυτος σύμμαχος νεότητας, φρεσκάδας και ομορφιάς. Επαναφέρει το χαμένο όγκο στα σημεία του προσώπου που το χρειάζονται και «γεμίζει» τις ρυτίδες που έχουν δημιουργηθεί.

coolclinick botox

Γιατί είναι καλύτερα μαζί;

Τα δύο υλικά έχουν συμπληρωματικό τρόπο δράσης και το αισθητικό αποτέλεσμα μιας κοινής θεραπείας είναι πάντα ανώτερο σε σύγκριση με την εφαρμογή της κάθε μιας θεραπείας ξεχωριστά. Η πρακτική έχει δείξει επίσης ότι, όταν συνδυάζονται, μειώνεται η ποσότητα υαλουρονικό οξέος που απαιτείται για την θεραπεία, ενώ διαρκούν περισσότερο τα αποτελέσματα του botox. Δείτε εδώ το μοναδικό φθινοπωρινό πακέτο των Antiagers για τη συνδυαστική θεραπεία Botox & Υαλουρονικό!

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται το καθένα;

Το Botox συνηθέστερα εφαρμόζεται στις ρυτίδες του μετώπου, στο μεσόφρυο, στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια («πόδι της χήνας») και ψηλά στη μύτη (bunny lines), καθώς και σε αυτές που σχηματίζονται κάθετα στο άνω χείλος. Το υαλουρονικό οξύ από την άλλη μπορεί να τονίσει τα ζυγωματικά, να ανορθώσει τις παρειές, να γεμίζει τις ρινοπαρειακές ρυτίδες, να σβήσει μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια, να αυξήσει τον όγκο των χειλιών και να τονώσει το περίγραμμά τους, να διορθώνει την πτώση στις γωνίες των χειλιών (marionette lines), αλλά και να γεμίσει ουλές και σημάδια.

Ο συνδυασμός Botox με υαλουρονικό αφαιρεί πολλά χρόνια από το πρόσωπο, προσθέτει φρεσκάδα, λάμψη και νεανική όψη. Κι όλα αυτά χωρίς χειρουργείο, πόνο, ταλαιπωρία ή ανάγκη για αποθεραπεία. Αμέσως μετά τη θεραπεία, η ασθενής επιστρέφει κανονικά στις δραστηριότητές της.

Για να διαπιστώσεις και μόνη σου τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που θα σου χαρίσει το botox προσώπου ετοιμάσαμε για εσένα ένα διαγωνισμό μέσα από τον οποίο 2 τυχεροί θα κερδίσουν από μια θεραπεία botox από το “The Antiagers”.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

  1. Follow τα @antiagers και @youweekly.gr, στο instagram
  2. Comment, στο post του instagram @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού 3 φίλες σας

Η τυχερή θα ανακοινωθεί από τα σχόλια του post του διαγωνισμού στις 08/10!

Καλή επιτυχία!

*Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για τους συμμετέχοντες που μένουν στην Αθήνα.

Οι νικητές είναι:

maria.moschou

vasontouvli