Giveaway: Κέρδισε ένα σετ φροντίδας προσώπου με υαλουρονικό από την Ελληνική Οικολογική Εταιρεία Vivo Verde!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Giveaway: Κέρδισε ένα σετ φροντίδας προσώπου με υαλουρονικό από την Ελληνική Οικολογική Εταιρεία Vivo Verde!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ανανεώσεις τη φθινοπωρινή ρουτίνα ομορφιάς σου από ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης προσώπου με βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ, που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση.

Στην πλούσια γκάμα της Ελληνικής Εταιρίας Vivo Verde θα βρεις μεταξύ άλλων, την 24ωρη κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης Vivo Vital Cream και τον συμπυκνωμένο ορό Vivo Vital Serum για εντατική θεραπεία, που περιέχουν στην πολύτιμη σύνθεσή τους υαλουρονικό οξύ.

Επιτυχημένο δίδυμο!

Η κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης, Vivo Vital Cream προσφέρει στο δέρμα άμεση, βαθιά και διαρκή θρέψη, ενώ απαλύνει τις λεπτές γραμμές έκφρασης. Η κρέμα είναι πλούσια σε υαλουρονικό οξύ και συστατικά που μιμούνται τον φυσικό παράγοντα ενυδάτωσης (NMF), όπως φυσικοί πολυσακχαρίτες, γλυκοπρωτεΐνες, λιποσώματα, φουντουκέλαιο και πανθενόλη. Μάλιστα, η λεπτόρρευστη υφή της αφήνει την επιδερμίδα απαλή, ελαστική και αναζωογονημένη, ενώ είναι ιδανική για καθημερινή εντατική ενυδάτωση και κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Ο συμπυκνωμένος ορός, Vivo Vital Serum, χάρη στα ευεργετικά συστατικά του (υαλουρονικό, πρωτεΐνη σόγιας και εκχύλισμα ginseng και ginkgo biloba) λειαίνει το δέρμα, μειώνει τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα προσφέρει αναζωογόνηση και σύσφιξη του προσώπου. Επίσης, είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος.

Για να απολαύσεις τα οφέλη του υαλουρονικού το YOU Weekly.GR και η Ελληνική Εταιρεία Vivo Verde κάνουν δώρο σε μια υπερτυχερή ένα σετ που περιλαμβάνει την κρέμα Vivo Vital Cream και τον ορό Vivo Vital Serum.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μας στο instagram το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

  1. Follow τα @vivoverde_gr και @youweekly, στο instagram
  2. Comment, στο post του instagram @youweekly.gr, με tag 3 φίλους/ες σου. Επιτρέπονται πολλαπλά σχόλια, αρκεί να κάνεις tag διαφορετικά άτομα κάθε φορά!

Η τυχερή θα ανακοινωθεί στις 13/10!

Beauty info:
www.vivoverde.gr, facebook: vivoverde.official, Instagram: vivoverde_gr

H νικήτρια είναι: nikiroidi