Giveaway: 2 σούπερ τυχερές κερδίζουν από ένα “Shiny Hair” Set by Kyana!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Giveaway: 2 σούπερ τυχερές κερδίζουν από ένα “Shiny Hair” Set by Kyana!

Tα μαλλιά είναι ένα από τα πολυτιμότερα «όπλα» της γυναικείας ομορφιάς. Έτσι, η υγεία και η λάμψη τους έρχονται σε πρώτο πλάνο για να τα διατηρήσουμε όμορφα, γεμάτα ζωντάνια. Εδώ έρχεται να μας βοηθήσει η δύναμη της σωστής φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης, που θα βρεις στο "Shiny Hair" Set by KYANA, το απόλυτο σετ για μοναδική λάμψη και μαλλιά που σφύζουν από υγεία!

To “Shiny Hair” Set

Στο μοναδικό αυτό σετ θα βρεις:

-Το σαμπουάν αναδόμησης με λάδι argan, Herboria Max Argan Shampoo, το οποίο ενδείκνυται για τα ευαίσθητα, θαμπά και ταλαιπωρημένα μαλλιά προσφέροντας ήπιο καθαρισμό καθώς και ενυδατική και αντιοξειωτική δράση.

Shampoo herboria kyana

-Το λάδι μαλλιών, Herboria Max Argan Oil, που ενυδατώνει σε βάθος τα µαλλιά σφραγίζοντας την υγρασία που χρειάζονται µε το σχηµατισµό ενός εξωτερικού μανδύα προστασίας. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι χαρίζει εκπληκτική λάµψη, μεταξένιο φινίρισμα και απόλυτο έλεγχο κατά του φριζαρίσµατος.

argan oil kyana

-Την βούρτσα biofriendly, που θα γίνει ο σύμμαχός σου για το καθημερινό χτένισμα. Και αυτό γιατί απομακρύνει εύκολα και γρήγορα τους κόμπους που δημιουργούνται στα μαλλιά, ενώ ακόμη μετριάζει την πίεση που ασκείται στο τριχωτό της κεφαλής κάνοντας ένα απαλό και αναζωογονητικό μασάζ.

Για να πάρεις μια μικρή γεύση από τα παραπάνω ετοιμάσαμε για εσένα ένα διαγωνισμό μέσα από τον οποίο 2 σούπερ τυχερές θα κερδίσουν από ένα "Shiny Hair" Set by KYANA. Το σετ περιλαμβάνει το σαμπουάν Herboria Max Argan Shampoo, το λάδι μαλλιών Herboria Max Argan Oil και την βούρτσα biofriendly.

Για να πάρεις στο διαγωνισμό μας το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα

Follow τα @kyana_pro, @your_cosmeticsgr και @youweekly.gr, στο instagram

Comment, στο post του instagram @youweekly.gr, κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού 3 φίλες σας

Η τυχερή θα ανακοινωθεί στις 31/12!!!

Καλή επιτυχία!

Οι νικητές είναι:

penny__karamanou
stavroula_douv