To youweekly.gr και η Pandora σας προσκαλούν στο party της χρονιάς!

To youweekly.gr και η Pandora σας προσκαλούν στο party της χρονιάς!

Μετά από 3 χρόνια ήρθε η ώρα να επανασυνδεθούμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε, απολαμβάνοντας το καλοκαίρι μαζί με το αγαπημένο μας youweekly.gr και την Pandora! Είσαι έτοιμη να παρτάρεις μαζί μας στο Coyoacan Playa στη Βάρκιζα, απολαμβάνοντας παράλληλα τα μοναδικά κοσμήματα της Pandora, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις; Τότε δεν έχεις παρά να διεκδικήσεις μία VIP διπλή πρόσκληση που θα σε κάνει μέρος αυτής της μεγάλης καλοκαιρινής παρέας!

5 αναγνώστες θα κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση για το μεγαλύτερο event του καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, στις 19:30 στο Coyoacan Playa | Varkiza Resort, όπου θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά τα υπέροχα κοσμήματα της Pandora, που λατρεύουν οι απανταχού fashionistas, για να δημιουργήσεις ξεχωριστά summer looks. Και όχι μόνο αυτό! Μουσική, χορός και το αγαπημένο σου cocktail θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη μοναδική καλοκαιρινή... εμπειρία!

Στείλε το Ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου στο info@youweekly.gr , έως και την Παρασκευή 01/07 για να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς αναγνώστες που θα παρτάρουν μαζί μας στο Coyoacan Playa στη Βάρκιζα!

BE PART OF IT!