Ανακοίνωση από τα Lidl - Μεγάλη προσοχή! Αφορά όλους τους καταναλωτές!

Για να μην πέσετε θύμα απάτης, ενημερωθείτε άμεσα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοίνωση από τα Lidl - Μεγάλη προσοχή! Αφορά όλους τους καταναλωτές!

Σε μια ανακοίνωση προς όλους τους καταναλωτές της προέβη η ομάδα των σούπερ μάρκετ Lidl θέλοντας να επιστήσει την προσοχή τους ώστε να μην πέσουν στην παγίδα που κάποιοι έχουν ετοιμάσει χρησιμοποιώντας το όνομά τους.

Η ανακοίνωση των Lidl προς όλους τους καταναλωτές

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η Lidl δεν διοργανώνει τους παρακάτω διαγωνισμούς.Πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν καταναλωτές.Η Lidl διατηρεί το δικαιώμα να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων της.

Lidl ανακοίνωση για καταναλωτές

Παρά το γεγονός, όμως, πως η εταιρεία Lidl δεν διοργανώνει τους παραπάνω καταναλωτές καλό θα ήταν να γνωρίζετε πως τρέχει αυτή την περίοδο αρκετά καλές προσφορές! Μια από αυτές είναι και η παρακάτω:

Ουρές για αυτή την προσφορά στα Lidl - Έβαλαν έκπτωση στο πιο "κολασμένο" προϊόν

Το donuts είναι μια κολασμένη απόλαυση όλες τις εποχές. Αν είσαι από αυτούς που λατρεύουν την σοκολάτα, τότε σίγουρα δύσκολα μπορείς να αντισταθείς.

Τα lidl λοιπόν έβαλαν προσφορά με μόνο 0,49€ το τεμάχιο. Ό,τι πρέπει για να τα αγοράσεις και να φύγουν οι λιγούρες. Ρίξτε μια ματιά, επίσης, και στην προσφορά των ΑΒ Βασιλόπουλος σε γνωστό αντηλιακό! Δείτε τις λεπτομέρειες εδώ!

 Lidl προσφορές

TAGS