Mas card από τον Μασούτη με μοναδικά προνόμια

Μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Mas card από τον Μασούτη με μοναδικά προνόμια

H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έχει μια σχέση φιλική και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές εδώ και χρόνια, φροντίζοντας πάντα να είναι στο πλευρό τους μέσα από κινήσεις που δείχνουν ξεκάθαρα πως η εταιρεία δίνει μεγάλη βάση στον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Έτσι τον Δεκέμβριο του 2000 ξεκίνησε η εφαρμογή του προγράμματος πιστότητας της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. για τους καταναλωτές των super market Μασούτης με το λανσάρισμα της loyalty card με την επωνυμία mas card!

Τι είναι η mas card

Η mas card είναι μια κάρτα προνομίων που μπορεί να συνοδεύει τις αγορές στα καταστήματα λιανικής Mασούτης, για να απολαμβάνεις τα ψώνια σου με μεγαλύτερη ευελιξία και περισσότερο κέρδος σε αυτά που βάζεις στο καλάθι σου. Μάλιστα, η mas card δίνει αποκλειστικά προνόμια σε όλους τους πιστούς καταναλωτές.

Τα προνόμια της mas card

Xορηγείται εντελώς δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε μέλος μιας οικογένειας.
Ισχύει σε όλα τα καταστήματα λιανικής Mασούτης και έχει απεριόριστη διάρκεια. Μπορείς να την αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα ακολουθλώντας τα εξής βήματα: • κάνε την αίτησή σου ηλεκτρονικά εδώ ή • στη reception του κάθε καταστήματος λιανικής Μασούτη. Έτσι κάθε φορά, στο ταμείο, πριν από κάθε συναλλαγή, δίνεις τη mas card και κερδίζεις όλα τα προνόμια που προσφέρει.

μασούτης κάρτα

Με τη mas card είσαι προνομιούχος

1. Συγκεντρώνεις άμεσα πόντους από τις αγορές σου!

Με κάθε αγορά αξίας 3€ κερδίζεις 1 πόντο στη mas card σας (με αγορές αξίας 6€ κερδίζεις 2 πόντους κ.ο.κ). Εξαιρούνται οι αγορές που αφορούν στις κατηγορίες προϊόντων: Κενές φιάλες, περιοδικά, εφημερίδες, τσιγάρα, τυχερά παιχνίδια, κάρτες χρόνου ομιλίας & internet. Κερδίζεις επιπλέον πόντους αγοράζοντας προϊόντα που έχουν ειδική σηματοδότηση στα καταστήματα λιανικής Μασούτης.

Κερδίζεις 1 πόντο στη mas card σου και με κάθε αγορά προϊόντος ιδιωτικής ετικέτας (Mr. Grand, Μασούτης… από τον τόπο μας, Bio επιλογές Μασούτη.)

2. Εξαργυρώνεις άμεσα τους πόντους που έχεις συγκεντρώσει!

Για κάθε 200 πόντους που έχεις συγκεντρώσει σύμφωνα με τα παραπάνω κερδίζεις έκπτωση αξίας 6€, που παρέχεται άμεσα και τα 6€ αφαιρούνται αυτόματα από τον λογαριασμό σου μόλις οι πόντοι σας συμπληρωθούν χωρίς καθυστέρηση.

3. Απολαμβάνεις άμεσες χρηματικές εκπτώσεις!

Κερδίζεις άμεσες εκπτώσεις, κάθε φορά που χρησιμοποιείς τη mas card αγοράζοντας τα επιλεγμένα προϊόντα που έχουν ειδική σήμανση στα καταστήματά Μασούτης.

4. Συμμετέχεις αυτόματα σε μεγάλους διαγωνισμούς και κερδίζεις πλούσια δώρα!

Χρησιμοποίησε τη mas card αγοράζοντας επιλεγμένα προϊόντα μας ή/και με την συμπλήρωση συγκεκριμένων χρηματικών ποσών από τις αγορές σου και εξασφάλισε αυτόματα τη συμμετοχή σου στις κληρώσεις και στους διαγωνισμούς διεκδικώντας έτσι κι εσύ μεγάλα δώρα, σύμφωνα με τους εκάστοτε όρους των διαγωνισμών και της κλήρωσης.

5. Απολαμβάνεις οφέλη ειδικών προωθητικών ενεργειών.

Εσύ δηλώνεις το κινητό ή το email σου κι εμείς σε ενημερώνουμε έγκαιρα για προσφορές που σε ενδιαφέρουν!

6. Απολαμβάνεις μοναδικά e-coupons μέσω του masoutis app.

Δήλωσε τη δική σου mas card στην εφαρμογή για smartphones του Μασούτη και επωφελήσου επιπλέον από τα ηλεκτρονικά κουπόνια που σου προσφέρουν τα σούπερ μάρκετ Μασούτη.

Οπότε δεν έχεις να σκεφτείς και πολλά! Απόκτησε τώρα κι εσύ τη mas card και κέρδισε από τα προνόμια και τις εκπτώσεις που σου προσφέρουν καθημερινά!

Σημείωσε ότι τώρα έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις τη mas card σου στο Apple ή Google Wallet! (Ισχύει για συσκευές mobile/tablet)