Θέλεις οικονομία στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης; Θέλεις Μασούτη!

Έως και την Πέμπτη 7/3 όλο το ελληνικό χοιρινό κρέας 20% φθηνότερα με τη χρήση της MAS CARD

Θέλεις οικονομία στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης; Θέλεις Μασούτη!

Μια ανάσα πριν την Τσικνοπέμπτη, που φέτος πέφτει στις 7 Μαρτίου, και για ακόμα μία φορά όλοι ετοιμαζόμαστε να τιμήσουμε το έθιμο δεόντως, καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες κρέατος!

Για όλους εμάς, που φέτος θα προτιμήσουμε την ησυχία του σπιτιού μας για να "τσικνίσουμε", τα σούπερ μάρκετ Μασούτης -πάντοτε δίπλα στις ανάγκες του καταναλωτή- έρχονται για να εμπλουτίσουν απολαυστικά το εορταστικό μας τραπέζι, με προσφορές που πραγματικά ανοίγουν την όρεξη!

Έτσι, από τη Δευτέρα, 4/3, έως και την Πέμπτη, 7/3, όλο το ελληνικό χοιρινό κρέας 20% φθηνότερα με τη χρήση της Mas Card.

Και αυτές τις Απόκριες, λοιπόν, τα σούπερ μάρκετ Μασούτης προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προιόντων σε πολύ οικονομικές τιμές. Μία επίσκεψη σε ένα από τα 391 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αρκεί για να μας πείσει ότι όχι μόνο έχουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές, αλλά κι ότι προσφέρουν προϊόντα ποιοτικά και ελληνικά, ενώ δεν λείπουν κι αυτά που περιέχει το καλάθι του νοικοκυριού!


Μην ξεχνάμε!:

Κάνουμε τα ψώνια μας ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα, κάνοντας κλικ στο: https://www.masoutis.gr/
Παραλαμβάνουμε όλα όσα επιθυμούμε στην πόρτα μας με δυνατότητα αυθημερόν και έγκαιρης παράδοσης, με ποιότητα στην εξυπηρέτηση και διασφάλιση των υπηρεσιών με την πιστοποίηση ISO 9001.

Στα σούπερ μάρκετ Μασούτης τα ψώνια μας γίνονται ακόμα πιο οικονομικά γιατί με τη Masoutis Visa κερδίζουμε 4% της αξίας των αγορών μας για εξαργύρωση σε επόμενες αγορές στα καταστήματα λιανικής Μασούτης και επιπλέον κέρδος 1% στις αγορές μας σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση με το σήμα Visa στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εξαργύρωση γίνεται στα καταστήματα λιανικής Μασούτης.

Πώς να την αποκτήσουμε:


• Σε όλα τα καταστήματα λιανικής Mασούτης συμπληρώστε και παραδώστε στο ταμείο το έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
• Στα καταστήματα Eurobank, στο Europhone Banking 2119904400 & στο www.eurobank.gr


Επωφελούμαστε με απεριόριστα προνόμια, χρησιμοποιώντας τη mas card!


Η mas card χορηγείται εντελώς δωρεάν (με ηλεκτρονική αίτηση ή στη reception του κάθε καταστήματος) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς μας, δίνοντάς την κάθε φορά στο ταμείο πριν από κάθε συναλλαγή, για να κερδίζουμε τα προνόμια που προσφέρει. Ισχύει σε όλα τα καταστήματα λιανικής Μασούτης και έχει απεριόριστη διάρκεια.

Ποια είναι τα προνόμια mas card;
1. Συγκεντρώνουμε άμεσα πόντους από τις αγορές σας!
2. Εξαργυρώνουμε άμεσα πόντους που έχετε συγκεντρώσει!
• Για κάθε 200 πόντους που έχουμε συγκεντρώσει σύμφωνα με τα παραπάνω κερδίζουμε έκπτωση αξίας 6€.
• Η έκπτωση των 6€ παρέχεται άμεσα και τα 6€ αφαιρούνται αυτόματα από το λογαριασμό μας μόλις οι πόντοι σας συμπληρωθούν χωρίς καθυστέρηση.
3. Απολαμβάνουμε άμεσες χρηματικές εκπτώσεις!
4. Συμμετέχουμε αυτόματα σε μεγάλους διαγωνισμούς και κερδίζετε πλούσια δώρα!
5. Απολαμβάνουμε οφέλη ειδικών προωθητικών ενεργειών
6. Απολαμβάνουμε μοναδικά e-coupons μέσω του masoutis app


Με τη Mas Card επωφελούμαστε καθημερινά!