Θέλετε μπριζόλες εστιατορίου; Τότε αυτή η συνταγή θα σας βοηθήσει να τις πετύχετε. Με λίγα και εύκολα βήματα μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε στο πιάτο σας μοσχαρίσιες μπριζόλες στο τηγάνι, «λουκούμι»
Πως να ψήσετε τις μπριζόλες σας

Δείτε επίσης: Ζουμερές μοσχαρίσιες μπριζόλες γεμιστές με ένα συγκλονιστικό σπιτικό μείγμα – Πως να το φτιάξεις
- Αλατοπιπερώστε καλά τις μπριζόλες, φροντίζοντας να καλύπτεται όλη η επιφάνειά τους.
- Αρχικό ψήσιμο: Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο. Όταν κάψει καλά, προσθέστε τις μπριζόλες και ψήστε τις για περίπου 1 λεπτό από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
- Σιγοψήσιμο: Χαμηλώστε πολύ τη φωτιά. Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, ένα κλωνάρι θυμάρι, ένα κλωνάρι δεντρολίβανο και 1 σκελίδα σκόρδο.

- Τελείωμα: Συνεχίστε το ψήσιμο για 4-5 λεπτά, ρίχνοντας με ένα κουτάλι το λιωμένο βούτυρο πάνω στις μπριζόλες.
- Ξεκούραση: Μόλις το βούτυρο αρχίσει να ξανθαίνει, βγάλτε τις μπριζόλες από το τηγάνι, τοποθετήστε τις σε μια σχάρα και ρίξτε από πάνω και το ζωμό. Αφήστε τις να ξεκουραστούν για τουλάχιστον 5 λεπτά πριν τις σερβίρετε.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
">
">
">
">
">
">
">