Ζουμερά, τρυφερά και τέλεια χοιρινά μπριζολάκια στο air fryer από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Μαγειρεύονται σε μόλις 14 λεπτά, με πανεύκολη προετοιμασία. Θα θέλεις να τα φτιάχνεις καθημερινά.

Πώς να φτιάξεις χοιρινά μπριζολάκια στο air fryer

Υλικά

  • 4 λεπτά χοιρινά μπριζολάκια λαιμού
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε σπρέι
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1/4 κ.γ. σκόνη αποξηραμένου σκόρδου
  • 1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
  • 1/2 κ.γ. σκόνη μουστάρδας
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  • Ρίχνουμε σε ένα μπολ τη ρίγανη, τη σκόνη σκόρδου, την πάπρικα, τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
  • Αραδιάζουμε τα μπριζολάκια σε ένα δίσκο και τα ψεκάζουμε με ελαιόλαδο.
  • Κάνουμε μασάζ στο κρέας να λαδωθεί από όλες πλευρές.
  • Το πασπαλίζουμε παντού με το μείγμα των μπαχαρικών.
  • Προθερμαίνουμε το air fryer για 3 λεπτά στους 200°C. Χαμηλώνουμε κατόπιν τη θερμοκρασία στους 180°C και τοποθετούμε τα μπριζολάκια στον κάδο της συσκευής.
  • Ψήνουμε τα μπριζολάκια για 7 λεπτά και στη συνέχεια τα γυρίζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 7 λεπτά ακόμα, να ροδίσουν ομοιόμορφα.
  • Τα σερβίρουμε όσο είναι ζεστά και τα συνοδεύουμε με φέτες λεμονιού, τζατζίκι και σαλάτα εποχής.

argiro.gr