Ο σεφ Πάνος Παπαδάκης έφτιαξε τα πιο εύκολα σπιτικά τυροπιτάκια που θέλουν μόνο 3 υλικά και λιγότερο από 30 λεπτά για να γίνουν και να φαγωθούν.
Πως να φτιάξεις τα σπιτικά τυροπιτάκια
Δείτε επίσης: Η τυρόπιτα της πεθεράς – Σπιτική συνταγή με έτοιμο φύλλο στο πι και φι
Υλικά
- 370 γρ αλεύρι που φουσκώνει
- 400 γρ στραγγιστό γιαούρτι
- 160 γρ τυρί φέτα
Εκτέλεση
- Ρίχνεις το στραγγιστό γιαούρτι σε ένα μπολ και στη συνέχεια ρίχνεις το αλεύρι που φουσκώνει και ανακατεύεις. Έπειτας σπας τη φέτα με τα χέρια σου, την ρίχνεις στο μπολ και ανακατεύεις ξανά. Τέλος, τα πλάθεις σε μπαλίτσες έχοντας πρώτα λαδώσει τα χέρια σου.
- Λίγο πριν τα βάλεις στο φούρνο σε ταψί με λαδόκολλα ρίχνεις από πάνω τους αν θέλεις κεφαλοτύρι για έξτρα γεύση.
- Τα αφήνεις να ψηθούν για περίπου 20-25 λεπτά και είναι έτοιμα.