Τα μυστικά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για τα τέλεια Πασχαλινά κουλουράκια!

Τα μυστικά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για τα τέλεια Πασχαλινά κουλουράκια!

Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες που σας δίνω και μη φοβάστε τίποτα. Οι ωραιότερες πασχαλινές γεύσεις θα είναι αυτές στο τραπέζι σας!


-Όλα τα υλικά για τα κουλουράκια και τα τσουρέκια πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.


-Όσο πιο πολύ χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη τόσο πιο αφράτα και τραγανά θα γίνουν τα κουλουράκια και τα μπισκότα μας. Όσο πιο πολύ λιώνει η ζάχαρη πριν μπει σε μια ζύμη τόσο πιο αφράτα γίνονται τα κουλουράκια.


-Όσο πιο απαλά ενσωματώσουμε το αλεύρι στην ζύμη κι όσο λιγότερο την ζυμώνουμε μετά την προσθήκη αλευριού τόσο πιο εύθρυπτα και τραγανά θα γίνουν.


-Αφήνοντας την ζύμη μας να ξεκουραστεί σκεπασμένη μετά από το ζύμωμα, τόσο πιο ωραία θα πλάθονται τα κουλουράκια.


www.argiro.gr