Θα μοσχομυρίζει όλο το σπίτι - Η λαχταριστή συναταγή της Αντελίνας Βαρθακούρη για σπιτική φανουρόπιτα

Δοκιμάστε την!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αντελίνα Βαρθακούρη
Instagram / Αντελίνα Βαρθακούρη

Η Αντελίνα Βαρθακούρη εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει πολύ επιλεκτική στο περιεχόμενο που αναρτά στα social media της, αλλά ένα από τα πράγματα που δεν σταμάτησε ποτέ να μοιράζεται με το κοινό της είναι οι αγαπημένες της συνταγές.

Το Σάββατο 26/8 μάλιστα, δημοσίευσε την φανουρόπιτα που μόλις είχε ψήσει και σε επόμενο story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε και ολόκληρη την συνταγή, με τα υλικά και την εκτέλεσή της. Φαίνεται ζουμερή και πολλά υποσχόμενη!

Δείτε επίσης: Με πισίνα τεραστίων διαστάσεων και θέα τη θάλασσα - Φωτογραφίες από το εξοχικό του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη στην Επίδαυρο

Η συνταγή της Αντελίνας Βαρθακούρη για φανουρόπιτα

Αντελίνα Βαρθακούρη συνταγή για φανουρόπιτα
Instagram / Αντελίνα Βαρθακούρη

Η διατροφή που ακολουθεί για να χάσει κιλά

Η Αντελίνα Βαρθακούρη εδώ και μεγάλο διάστημα πήρε την απόφαση να αλλάξει την διατροφή της και να ακολουθήσει ένα υγιεινό πρόγραμμα για καλό της υγείας της

«Πάλεψα πάρα πολύ. Είμαι η κλασική περίπτωση που ξεκινούσα Δευτέρα και Τετάρτη πήγαινα σινεμά και έτρωγα pop corn. Όταν αποφάσισα ότι θέλω να χάσω 15 κιλά σε ένα ένα βρήκα τη λύση. Όχι εξαντλητικές δίαιτες και σιγά σιγά. Το καλοκαίρι βοηθάει πάρα πολύ γιατί κάνει ζέστη. Έχω κόψει τους πολλούς υδατάνθρακες. Επίσης βαριόμουν τη γυμναστική αλλά από τότε που ξεκίνησα, έχω αλλάξει γνώμη και μου αρέσει πάρα πολύ», είχε πει χαρακτηριστικά σε ένα Q&A της.

Σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της μάλιστα, αποκάλυψε την διατροφή που ακολουθεί η οποία όπως έχει αναφέρει είναι υγιεινή, αλλά και τις μαγειρεύει και στην οικογένεια της.

«Με ρωτάτε τι τρώω εγώ... Η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να μην ξεφεύγω. Δεν τρελαίνομαι πλέον με το μέτρημα των γραμμαρίων αλλά είμαι προσεκτική. Είμαι πάντα ευγνώμων στον Δημήτρη Οικονομάκη που με έμαθε να τρώω και να ξέρω τι χρειάζομαι. Το πιάτο μου για σήμερα κοτόπουλο και πατατούλες στον ατμό με τριμμένο καρότο», αποκάλυψε αρχικά.

Αντελίνα Βαρθακούρη διατροφή

Ενώ, σε δεύτερη ανάρτηση της, ανέφερε «Το ότι εγώ προσέχω ή έχω επιλέξει για καλό της υγείας μου να αλλάξω τρόπο διατροφής αυτό δεν σημαίνει πως δεν μαγειρεύω για την οικογένεια μου. Λατρεύω τις παραδόσεις, τις γεύσεις που σε ταξιδεύουν στο χρόνο και πιστέυω πως το να έχεις τον τρόπο να μαζεύεις αυτούς που αγαπάς γύρω από ένα τραπέζι κρατά δεμένη την οικογένεια. Θα ήθελα οι κόρες μου όταν δεν υπάρχω να έχουν συντροφιά τους ωραίες οικογενειακές εικόνες και γεύσεις από τη μαμά τους και να τις μεταδώσουν στα δικά τους παιδιά. Οπότε η διατροφή/δίαιτα είναι ένα άλλο κομμάτι που αφορά εμένα ως και ενήλικη και όχι τα παιδιά μου την οικογένεια μου ή τους φίλους που φιλοξενώ».

Αντελίνα Βαρθακούρη δίαιτα