Ιδέες και λύσεις για το πιο όμορφο μαθητικό και φοιτητικό δωμάτιο από την ΙΚΕΑ

Λειτουργικά και ντιζαϊνάτα κομμάτια για κάθε χώρο και στυλ!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Ιδέες και λύσεις για το πιο όμορφο μαθητικό και φοιτητικό δωμάτιο από την ΙΚΕΑ

Άλλη μία σχολική χρονιά είναι προ των πυλών και ως μαμά με δύο παιδιά, το ένα στην εφηβεία και το δεύτερο να ανοίγει τώρα τα φτερά του για σπουδές στην επαρχία, καταλαβαίνεις ότι το άγχος μου και η αγωνία όχι μόνο της νέας αρχής αλλά και του πρακτικού θέματος είναι μεγάλα!

Από την αρχή του μήνα έχω ξεκινήσει να ψάχνω για καινούργια γραφεία, καρέκλες, κρεβάτια και ό,τι άλλο έχει σχέση με τη διακόσμηση των χώρων που θα στεγάσουν τα όνειρά τους και λίγο έχω... πανικοβληθεί! Πολλές οι επιλογές κι εγώ... χάνομαι μέσα σε στον όγκο των πληροφοριών. Θέλω μια αξιόπιστη λύση για να μου... λύσει τα χέρια, προτείνοντάς μου ό,τι πιο ντιζαϊνάτο, οικονομικό αλλά και στα μέτρα των δικών μου αναγκών υπάρχει.

Στην ΙΚΕΑ θα βρεις λειτουργικές & όμορφες προτάσεις για μαθητές και φοιτητές

Το λαμπάκι στο μυαλό μου ανάβει και σαν άλλος... Κύρος πολυτεχνίτης τσεκάρω την ΙΚΕΑ, σκεπτόμενη ότι εκεί θα βρω ό,τι χρειάζομαι για τα παιδιά μου, προκειμένου να δημιουργήσουμε μαζί έναν λειτουργικό και ταυτόχρονα όμορφο χώρο, όπου θα περνούν τον περισσότερο χρόνο της ημέρας τους, με διαβάσματα, εργασίες και προετοιμασίες.

γραφείο ΙΚΕΑ

Γραφείο PAHL

Για τον μαθητή μου, λοιπόν, σκέφτομαι να αναδείξω το προσωπικό του στυλ επιλέγοντας γραφείο PAHL αλλά και πολλά αποθηκευτικά κουτιά RYKTA για να βάλει σε μια τάξη τα επιτραπέζια που λατρεύει αλλά και τα παζλ που φτιάχνει στον ελεύθερο χρόνο του. Μια ντουλάπα με συρόμενες πόρτες KLEPPSTAD θα του φανεί πολύ χρήσιμη, για να έχει σε τάξη τα ρούχα του και να βρίσκει εύκολα κάθε πρωί τι θέλει να φορέσει!

κουτιά ΙΚΕΑ

Αποθηκευτικά κουτιά RYKTA

Για τη νεαρή μου φοιτήτρια πάλι, θα επιλέξω το γραφείο GLADHÖJDEN, ενώ στη ράγα ρούχων RIGGA θα κρεμάει εύκολα τα ρούχα της, για να μην προβληματίζεται και πολύ με το τι θα φορέσει στη βόλτα ή στην σχολή της. Μια μοδάτη παπλωματοθήκη SOMMARVICKER, με μοτίβο της σχεδιάστριας Luna Gil, θα βάλει χρώμα στο φοιτητικό της σπίτι, ολοκληρώνοντας τη διακόσμηση με το χαλί KLASSRUM, που συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα, μιας και καθαρίζεται πολύ εύκολα χάρη στην επίπεδη επιφάνειά του.

γραφείο ΙΚΕΑ

Γραφείο GLADHÖJDEN, ράγα ρούχων RIGGA

Έτσι η φοιτητοπαρέα της μεγάλης αλλά και οι συμμαθητές του μικρού θα απολαμβάνουν έναν σωστά διαμορφωμένο και λειτουργικό χώρο, με τα απαραίτητα κομμάτια, περνώντας ποιοτικό αλλά και διασκεδαστικό χρόνο στο σπίτι.

παπλωματοθήκη ΙΚΕΑ

Παπλωματοθήκη SOMMARVICKER

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων

Γιατί αν σκεφτείς η ΙΚΕΑ, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να καλύψουν τις ανάγκες τους και να επιλέξουν προϊόντα σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο, προτείνοντας μια σειρά από καλοσχεδιασμένα κομμάτια και λύσεις επίπλωσης, που ταιριάζουν απόλυτα στην καθημερινή ζωή κάθε μαθητή ή φοιτητή – ανεξάρτητα από το μέγεθος του χώρου που διαθέτει.

Συμπέρασμα; Μια βόλτα από ένα κατάστημα ΙΚΕΑ επιβάλλεται, αφού πρώτα ρίξω μια ματιά στο εύχρηστο και πλούσιο σάιτ της εταιρείας, ikea.gr, για να πάρουν και τα παιδιά μου μια πρώτη ιδέα του πώς θα διαμορφώσουμε το δωμάτιο των ονείρων τους!

Γιατί στην ΙΚΕΑ η δημιουργία του μαθητικού ή του φοιτητικού δωματίου γίνεται μια ευχάριστη αναζήτηση!

Κάνε κλικ στο ikea.gr ή μια βόλτα σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ για περισσότερες προτάσεις και λύσεις.