It's Party Time: Η σειρά της Ariete που υπόσχεται "λαχταριστά" Χριστούγεννα

Με συσκευές για Pop Corn, Hot Dog, Βάφλες, Κρέπες, Μαλλί της Γριάς, Σιντριβάνι σοκολάτας, Θρυμματισμένο πάγο και Παγωτό δεν θέλεις τίποτα καλύτερο!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
It's Party Time: Η σειρά της Ariete που υπόσχεται

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν... ολοταχώς και οι γιορτές είναι πάντα συνώνυμες με τις συγκεντρώσεις στο σπίτι και τα καλέσματα, που διοργανώνουν όλοι σε κάθε ευκαιρία. Έτσι και φέτος ετοιμάζομαι πυρετωδώς κι εγώ για να γιορτάσω τις Παραμονές με τους φίλους μου, με ένα πάρτι-υπερπαραγωγή που θα μείνει σε όλους αξέχαστο.

Ήδη έχω στολίσει το σπίτι και έχω κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες – μάλιστα έχω φτιάξει προσκλήσεις για τον καθένα ξεχωριστά, σημειώνοντας χαρακτηριστικά “Είσαι καλεσμένος σε ένα 50s πάρτι με πολλές εκπλήξεις”!

Όσο κι αν σου ακούγεται κάτι τέτοιο παράξενο και δύσκολα υλοποιήσιμο, εγώ έχω τη λύση, που θα μετατρέψει τη βραδιά αυτή σε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, που όλοι θα θυμούνται για πολύ καιρό. Τι θα κάνω; Με τη βοήθεια της σειράς Party Time της Ariete, η οποία περιλαμβάνει συσκευές για Pop Corn, Hot Dog, Βάφλες, Κρέπες, Μαλλί της Γριάς, Σιντριβάνι σοκολάτας, Θρυμματισμό πάγου και Παγωτό θα δημιουργήσω ένα υπέροχο ρετρό και... λαχταριστό σκηνικό, όπου θα μπορεί ο καθένας να διαλέξει ό,τι θέλει και να απολαύσει μοναδικές γεύσεις.

Ariete party time για νόστιμες προτάσεις σε χρόνο dt!

Και μη φανταστείς ότι θα κουραστώ πολύ, αφού αυτές οι συσκευές είναι τόσο “έξυπνες”, πέρα από ντιζαϊνάτες, που λύνουν τα χέρια, εντυπωσιάζοντας και τον πιο απαιτητικό μου καλεσμένο. Οι φίλοι μου σίγουρα θα θυμηθούν τα παιδικά μας χρόνια, τότε που όλοι μαζί πηγαίναμε στο λούνα παρκ και απολαμβάναμε όλα αυτά τα γλυκά και αλμυρά εδέσματα, και δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε.

Αυτός είναι φυσικά και ο σκοπός μου, να γίνουμε όλοι για λίγο παιδιά και να χαρούμε όπως τότε – γιατί η σειρά Party Time της Ariete μπορεί να το πετύχει αυτό! Για σκέψου λοιπόν χρωματιστό μαλλί της γριάς με καραμέλες.

μαλλί της γριάς

αλλά και ζεστό ποπ κορν... απευθείας από την παραγωγή σε μόλις 2 λεπτά... στην κατανάλωση!

ποπ κορν

Όσο για τους πιο... πεινασμένους της παρέας;

Θα φτιάξω κρέπες γλυκές και αλμυρές

κρεπιέρα

αλλά και αφράτες βάφλες δικής μου έμπνευσης σε χρόνο dt, αφού οι συσκευές θερμαίνονται άμεσα.

βαφλιέρα

Σκέφτομαι σοκολάτα, σαντιγί και φρούτα αλλά και κίτρινα τυριά και αλλαντικά, για γευστικές δημιουργίες που θα τους μείνουν αξέχαστες. Ό,τι τραβά η όρεξη των φίλων μου, αφού μετά το καθάρισμά τους είναι... παιχνιδάκι.

hot dog

Για τους πιο... ρετρό της παρέας η συσκευή για Hot dog θα κάνει θραύση, αφού θα ζεστάνω γρήγορα τα ψωμάκια, θα ψήσω τα λουκάνικα και θα προσθέσω τις δικές μου χειροποίητες σος, δημιουργώντας διάφορες γευστικές προτάσεις για κάθε γούστο. Πιστεύεις ότι θα μείνει... ψίχουλο στην πιατέλα;

Γλυκές απολαύσεις για απαιτητικούς

Φυσικά το καλύτερο το έχω αφήσει για το τέλος και αυτή θα είναι και η μεγάλη έκπληξη της Παραμονής: Ένα Συντριβάνι Σοκολάτας, για να υποκύψει στον γλυκό πειρασμό και ο πιο... διστακτικός. Η ιδέα μου είναι να φτιάξω “σουβλάκια” με φρούτα ή marshmallows που θα τα βουτάμε στη λιωμένη σοκολάτα και... μμμμμ!

Μόνο να σκεφτώ να τοποθετήσω το Συντριβάνι σε ανοιχτό χώρο, γιατί θα γίνει το... αδιαχώρητο!

συντριβάνι σοκολάτας

Κι έχω άλλη μία πρόταση, αφού η σειρά Party Time της Ariete με την Παγωτομηχανή μου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξω παγωτό και σορμπέ: Χωνάκια με αγαπημένες γεύσεις παγωτού που θα καλυφθούν με σοκολάτα, δημιουργώντας ένα απολαυστικό έδεσμα.

παγωτομηχανή

Κι όλα αυτά τα λαχταριστά θα τα συνοδεύσουμε με τα αγαπημένα μας ποτά και αναψυκτικά, που θα παραμείνουν δροσερά καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, αφού με το Ice Crusher δεν θα μας λείψουν τα θρυμματισμένα παγάκια, ενώ όσοι αγαπούν τις γρανίτες και τα cocktails έχω δημιουργήσει μια λίστα με τις πιο hot επιλογές για τα Χριστούγεννα. Γιατί φέτος στις γιορτές θα βροντοφωνάξω... “Let's have fun!”.

Οι γονείς μου ήδη έχουν ξετρελαθεί με την ιδέα μου και ετοιμάζονται και για τις δικές τους συναντήσεις με φίλους τους. Η μαμά μου θα φωνάξει τις φίλες της για brunch και ο μπαμπάς μου τους κολλητούς για να δούνε ποδόσφαιρο. Ε, και όλοι μαζί σαν οικογένεια θα τιμήσουμε τη σειρά Party Time της Ariete βλέποντας ταινίες ή παίζοντας επιτραπέζια. Τόσο απλά η διασκέδαση γίνεται... καθημερινή υπόθεση!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.ariete.gr

Info