Η μονοκατοικία του Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη πριν καεί - Φαντασμαγορικές φωτογραφίες!

Βγαλμένο από παραμύθι και τώρα... μόνο στάχτες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η μονοκατοικία του Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη πριν καεί - Φαντασμαγορικές φωτογραφίες!

Όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγα 24ωρα ανάμεσα στα δεκάδες σπίτι που καταστράφηκαν από την φωτιά στην Βαρυμπόμπη βρισκόταν και το σπίτι του Δημήτρη Κοντομηνά (δείτε εδώ βίντεο αφού κάηκε).

Πρόκειται για ένα τεράστιο κτήμα με μία μονοκατοικία – υπερπαραγωγή που φημιζόταν και την χλιδή τόσο των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών της χώρων.

Το περιοδικό Ciao δημοσίευσε φωτογραφίες από το επίγειο παράδεισο του επιχειρηματία πριν γίνουν όλα στάχτη και μπούρμπερη.

Η μονοκατοικία του Δημήτρη Κοντομηνά

Κοντομηνάς σπίτι Βαρυμπόμπη

Δημήτρης Κοντομηνάς φωτιά Βαρυμπόμπη σπίτι

Δίνει μάχη για την ζωή του ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Σε σουίτα του νοσοκομείου Υγεία νοσηλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως αναφέρει σε πρόσφατο δημοσίευμά του το περιοδικό Λοιπόν.

Ο πρώην πρόεδρος του ALPHA βρίσκεται υπό 24ωρη στενή ιατρική παρακολούθηση ενώ στο πλευρό του έχει την κόρη του Μαρία και τον γαμπρό του Αριστοτέλη Τζιαμπίρη.

Τα προβλήματα υγείας του ξεκίνησαν μετά την επιστροφή του από την Αμερική. Αρχικά παρέμεινε σε κατ' οίκον νοσηλεία στο κτήμα της Βαρυμπόμπης υπό 24ωρη παρακολούθηση από αποκλειστική νοσοκόμα, ενώ υπήρχε γιατρός σε επιφυλακή όλη την ημέρα.

Ωστόσο, μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του 81χρονου επιχειρηματία στο νοσοκομείο, καθώς διαπιστώθηκε η επιδείνωσή του.

"Έχει μείνει 60 κιλά μου είπε πριν από λίγες ημέρες ένας άνθρωπος που ήταν και είναι πολύ κοντά στον πρόεδρο. Τον άνθρωπο που ξεκίνησε από το μηδέν μια αυτοκρατορία. Έναν οργανισμό που έχει περάσει κατά 80% στην κόρη του, Μαρία.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί πλήρως τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου με την συνεχίστρια να είναι συνεχώς δίπλα στον πατέρα της. Ο επιχειρηματίας είναι διασωληνωμένος και δίνει καθημερινά μάχη για την ζωή του. Ένας άντρας κοντά στο 1,80 με περισσότερα από 130 κιλά. Έχει μείνει λιγότερο από μισός. Η καρδιά του ωστόσο παραμένει δυνατή.

Κι αυτό δίνει ελπίδες στους γιατρούς του.", δήλωσε μάρτυρας στο περιοδικό.