Μαμαδίστικη και φωτεινή - Εντυπωσιακή η κουζίνα στο σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαμαδίστικη και φωτεινή - Εντυπωσιακή η κουζίνα στο σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να βρίσκεται στο χώρο της showbiz και σε κάθε δημόσια εμφάνιση της όλα τα φλας των φωτογράφων να πέφτουν πάνω της, ωστόσο, είναι άνθρωπος που θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι όταν τελειώνει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ που βλέπει μεγάλη επιτυχία, προτιμά να χαλαρώνει στο σπίτι της παρά να κάνει εξόδους όπου θα την παρακολουθούν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια με την εντυπωσιακή κουζίνα

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την κουζίνα της όπου απόλαυσε την μαγειρική με την παρέα της.

Όπως είδαμε η διακόσμηση της κουζίνας είναι πολύ εντυπωσιακή και πολύ φωτεινή, ενώ θυμίζει αρκετά την κουζίνα που προτιμούν όλες οι μαμάδες.

Λίγα λόγια για την Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει καταγωγή από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας. Έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα σε ηλικία μόλις 13 ετών, συμμετέχοντας σε διαφημίσεις, ενώ αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, εμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Το 1995, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και τη σεζόν 1995-1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά».

Η καταγωγή της Ζέτας Μακρυπούλια

Στο θέατρο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2004 στην παράσταση "Σεσουάρ για δολοφόνους" όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε της έκανε την πρόταση να συμμετέχει στο Στο παρά 5. Στην εν λόγω παράσταση έμεινε για δύο σεζόν, ενώ το 2006 πρωταγωνίστησε στην παράσταση "Σ´αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε". Το καλοκαίρι του 2007 ενσάρκωσε το ρόλο της καλόγριας στην παράσταση "Μήδεια", η οποία έκανε περιοδεία ανά την Ελλάδα.