Φωτεινό και ευρύχωρο για να υποδεχθεί τον μπέμπη - Έτοιμο το σπίτι της Νάργες και του Σαντικάι

Λίγο πριν γεννήσει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φωτεινό και ευρύχωρο για να υποδεχθεί τον μπέμπη - Έτοιμο το σπίτι της Νάργες και του Σαντικάι

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι είναι ένα βήμα πριν ζήσουν τα γεννητούρια του γιου τους, τον οποίο περιμένουν πως και πώς, με το δωμάτιο του να είναι να τον υποδεχτεί.

Το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε πλήρως τους 9 μήνες εγκυμοσύνης και μια από τις βασικές αλλαγές, που έκαναν για να καλωσορίσουν το νέο μέλος ήταν να μετακομίσουν σε ένα νέο, από αυτό που συγκατοικούσαν διαμέρισμα. Μάλιστα για να προλάβουν, είδαμε τον τραγουδιστή να βάζει και εκείνος ένα χεράκι και στη συνέχεια τη Λάουρα να απολαμβάνει τη βολή της στο φωτεινό και μοντέρνο σαλόνι της.

Το νέο σπίτι του Χρήστου Σαντικάι και της Λάουρας Νάργες

Λάουρα - Σπίτι
Νάργες - Σπίτι

Η ερωτική εξομολόγηση της Νάργες στον Σαντικάι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης

Δύο μήνες πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι προετοιμάζονται για ό,τι μπορεί να χρειαστεί η εγκυμονούσα, αλλά και το μωρό τους το επόμενο διάστημα, ξεκινώντας από το υπνοδωμάτιό του. Ιδιαίτερα ο τραγουδιστής κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να είναι όλα πιο εύκολα για την καλή του και αυτό είναι κάτι που η ίδια το εκτιμά απεριόριστα.

Μάλιστα, θέλησε να τον ευχαριστήσει δημόσια, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, για όλες της φορές που της στάθηκε, όχι μόνο όσον αφορά το πρακτικό κομμάτι, αλλά και ψυχολογικά, κάθε φορά που το είχε ανάγκη.

«Ένα big shout out εδώ σε αυτό το απίστευτο πλάσμα: Ο προσωπικός μου γερανός, μασέρ, μάγειρας, εμψυχωτής, κουβαλητής χαρτομάντιλων για τα ατελείωτα (και μερικές φορές ανεξήγητα) δάκρυα, κουβαλητής γενικά, σάκος του μποξ, ακροατής, σύμβουλος και πολλά πολλά άλλα ακόμα.

Πάνω απ' όλα ο άντρας της ζωής μου που περνάει εξίσου δύσκολα με αυτήν την εγκυμοσύνη από την δική του θέση φυσικά. Τι έχουν δει τα ματάκια του και και τι έχουν ακούσει τα αυτάκια του από την βδέλλα ( εγώ είμαι αυτή δεν ξέρω γιατί μεταμορφώθηκα σε αυτό το «μικρό τέρας») αλλά είναι εδώ!

Και το επισημάνει και το αποδεικνύει κάθε μέρα και με λόγια αλλά και με πράξεις! Δουλεύει, μαθαίνει, εξελίσσεται, τρέχει, φροντίζει, συντονίζει, προσπαθεί, κάνει υπομονή ΜΕΓΑΛΗ, ονειρεύεται και ετοιμάζεται με όλες τις έννοιες να αγκαλιάσει επιτέλους τον γιο μας! Την ίδια αγωνία έχει νομίζω και για τις ορμόνες τις γυναίκας του που ελπίζει να εξαφανιστούν λίαν συντόμως. Good job, daddy, I already am so freakin proud of you», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι