Με χρυσά και κόκκινα στολίδια - Σχεδόν δύο μέτρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σπύρου Σούλη

Θα ξετρελαθείτε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με χρυσά και κόκκινα στολίδια - Σχεδόν δύο μέτρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σπύρου Σούλη

Τα Χριστούγεννα δεν έχουν έρθει ακόμα, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι, που ξεκίνησαν δειλά δειλά να στολίσουν το σπίτι τους ή έστω για αρχή το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Αν όμως δεν παίρναμε ιδέες από τον ειδικό στη διακόσμηση, τότε από ποιον θα παίρναμε; Ο λόγος για τον αγαπημένο και πολύ ταλαντούχο Σπύρο Σούλη, ο οποίος στόλισε ένα πολύ μεγάλο δέντρο με τα κόκκινα και χρυσά στοιχεία να επικρατούν.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Σπύρου Σούλη

Στη φωτογραφία, που ανήρτησε βλέπουμε μέρος από το πολύ ωραίο σπίτι του, με το υπόλοιπο κομμάτι από εσωτερικό του να μαγεύει (δείτε το εδώ).

Σούλης - Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τι συμβαίνει με το επαγγελματικό μέλλον του διακοσμητή

Στην εκπομπή του MEGA «Τι λες τώρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Σπύρος Σούλης. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση, το πως ήταν η εμπειρία του με την τηλεόραση ενώ αναφέρθηκε και για το Survivor όπου είχε πάρει συμμετοχή στο Survivor.

«Όταν με ρωτάνε τι επαγγέλλομαι, απαντάω πάντα αρχιτέκτονας και όχι παρουσιαστής. Δέκα ετών αποφάσισα να γίνω αρχιτέκτονας, για να φτιάξω το παλιό σπίτι της ξαδέρφης μου. Αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά».

«Στην εκπομπή “Με το δεξί”, αλλάζαμε τις ζωές των ανθρώπων. Στο “Άλλαξέ το”, ήταν μία οικογένεια με 9 παιδιά και την μητέρα έγκυο στο 10ο, από την Ηλεία, η οποία μπήκε στις φλόγες και έσωσε τα παιδιά της, με το σπίτι να καταστρέφεται ολοσχερώς.

Πήγαμε και φτιάξαμε όλο το σπίτι. Μετά η οικογένεια μου ανακοίνωσε ότι θα δώσει το όνομά μου στο παιδί, και έγινα νονός. Θα σκεφτώ σοβαρά εάν θα επιστρέψω στην τηλεόραση, μπορεί και να ‘χεις δίκιο», δήλωσε διπλωματικά.

«Δεν το έχω μετανιώσει. Με γνώρισε ο κόσμος από το Survivor. Το διαχειρίστηκα με τέτοιον τρόπο που ήταν ένα πολύ ωραίο σκαλοπάτι για να εκπληρώσω τα δικά μου όνειρα. Ήταν σκληρό το Survivor που συμμετείχα εγώ. Στο τελευταίο, μου άρεσαν ο Τζέιμς και ο Νίκος Μπάρτζης».