Έδωσε μάχη να μην κατασχεθεί το πατρικό του - Με μάρμαρο & μοντέρνο τζάκι το σπίτι του Χειμωνέτου

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
georgehimonetos - instagram
georgehimonetos - instagram

Ο Γιώργος Χειμωνέτος είχε απασχολήσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από μία πολύ ιδιαίτερη και προσωπική του ιστορία, που αφορούσε στο κομμάτι του πατρικού του στη Ρόδο, το οποίο και διεκδικούσε μέσα από πολλά δικαστήρια, που έκανε.

Συχνά μάλιστα ο ίδιος με δηλώσεις και συνεντεύξεις του τόνιζε, πως δεν είχε κανένα ακίνητο στο όνομά του και πως όταν πήγαινε στον τόπο καταγωγής του, δεν είχε που να μείνει. Όλα αυτά βέβαια μέχρι τη στιγμή, που ήρθε η δικαίωση (δείτε εδώ αναλυτικά).

Και ενώ ο Χεμωνέτος κέρδισε το δικαστήριο για το πατρικό του στη Ρόδο, παράλληλα μένει σε μία πολύ ωραία κατοικία με τα 2 παιδιά και τη σύζυγό του, η οποία εάν κρίνουμε από όσα δημοσιεύει στο instagram είναι πολύ μοντέρνα με τζάκι, μάρμαρο στο πάτωμα και μεγάλο καναπέ.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του Γιώργου Χειμωνέτου

Οι δηλώσεις του Χειμωνέτου μετά την απόφαση για το πατρικό του

Τον Ιούλιο του 2022 έγινε γνωστό πως ο Χειμωνέτος γλίτωσε το σπίτι του από την κατάσχεση και με αφορμή αυτά τα ευχάριστα νέα, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για τα συναισθήματά του, μόλις ενημερώθηκε για αυτή την απόφαση, αλλά και για όλο το ταξίδι της αγωνίας που έζησε. Αναφέρθηκε, ακόμη και στην αδερφή του, αλλά και στη σύζυγο και τα παιδιά του, που βίωσαν κάθε δυσκολία μαζί του.

«Η αλήθεια είναι πως είχα πολλά χρόνια να κλάψω από χαρά. Όταν, όμως, πληροφορήθηκα την απόφαση του Εφετείου, η συγκίνησή μου ήταν τέτοια, που δάκρυσα. Έχω μάθει να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, αλλά σε αυτή την ιστορία υπήρξαν στιγμές που έχασα τις ελπίδες μου.

Η αγωνία με... έτρωγε, δεν ήξερα αν άξιζε όλη αυτή η προσπάθεια που έκανα, αν θα έπαιρνα πίσω το πατρικό μου. Εν τέλει δικαιώθηκα και ναι... άξιζε η ταλαιπωρία, η προσπάθεια, όλα...», είπε αρχικά.

Γιώργος Χειμωνέτος

Σχετικά με το πατρικό του εξήγησε: «Κατοικείται εδώ και χρόνια. Κάθε φορά που περνούσα για να πάω στο σπίτι της αδελφής μου, που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο, έστρεφα το κεφάλι μου από την άλλη μεριά, γιατί δεν άντεχα να βλέπω τους ανθρώπους που ζουν εκεί.

Πήγαινα με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου διακοπές στο νησί μου, τη Ρόδο, και ήμασταν φιλοξενούμενοι. Το πρωταρχικό για μένα είναι ότι δικαιώθηκα ηθικά και οφείλουν να μου δώσουν πίσω το σπίτι μου. Τώρα, ο τρόπος που θα γίνει αυτό είναι κάτι που θα φανεί εν καιρώ. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι πέρασα δύσκολα αυτά τα εννέα χρόνια, γιατί στερήθηκα την προστασία του νόμου, χάνοντας άδικα την πρώτη μου κατοικία».