Είναι "πάνω" στη θάλασσα & έχει θέα όλο τον Σαρωνικό - Το νησιώτικο εξοχικό του Γιώργου Καπουτζίδη στην Αίγινα

Φωτογραφίες από το σαλόνι και την ονειρική βεράντα που έχει κάνει... γραφείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι

Σχεδόν όλα τα επώνυμα πρόσωπα της Ελλάδα, βρίσκονται εκτός Αθηνών έχοντας επισκεφθεί κάποιο νησί η παραθαλάσσιο προορισμό για να γεμίσουν μπαταρίες και να επιστρέψουν στις επάλξεις από τις αρχές του Σεπτέμβρη. Ανάμεσα τους και ο Γιώργος Καπουτζίδης!

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην όμορφη Ύδρα και μοιράζεται στο προφίλ του στο Instagam τις όμορφες στιγμές που απολαμβάνει στο νησί.

Σταθερός ωστόσο σταθμός του είναι η Αίγινα, όπου διαθέτει το εξοχικό του σπίτι, πολύ κοντά όπως φαίνεται και στο εξοχικό της Σμαράγδας Καρύδη που έχει μέχρι και πισίνα.

Φωτογραφίες από το εξοχικό του Γιώργου Καπουτζίδη στην Αίγινα

Το σπίτι του έχει μια απίστευτη νησιώτικη βεράντα η οποία βλέπει όλο το Σαρωνικό, με την θέα όσο πέφτει ο ήλιος να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή. Εκεί περνάει και τον περισσότερο χρόνο του, αφού έχει κάνει το καθιστικό γραφείο όπου εργάζεται με το λάπτοπ του. Όλες ωστόσο οι γωνιές του σπιτιού του ειδικά στον εξωτερικό χώρο είναι εντυπωσιακές, αφού έχουν πολύ όμορφη διακόσμηση και θυμίζουν παράδεισο.

Μια επίσης από τις αγαπημένες του συνήθειες, είναι να ξαπλώνει στις ξαπλώστρες και να αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο.

Μπορεί ο εξωτερικός χώρος να είναι πιο νησιώτικος, ωστόσο, το εσωτερικό του εξοχικού είναι πιο μοντέρνο με σύγχρονα έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Καπουτζίδη για το κομμάτι της πατρότητας

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπoμπή Dot με τη συνέντευξή του να προβάλλεται το Σάββατο 24/6 με τον ηθοποιό - σεναριογράφο να ανοίγει την καρδιά σου μέσα από μία αποκαλυπτική συζήτηση.

Ο ίδιος άνοιξε με μεγάλη άνεση και ειλικρίνεια επαγγελματικά και προσωπικά του κομμάτια, εξηγώντας τα στάδια της ζωής του από τα παιδικά του χρόνια στις Σέρρες φτάνοντας στο σήμερα στην Αθήνα και στην Αίγινα, που μοιράζεται.

Δείτε επίσης: «Για τα γκέι παιδιά που μεγάλωσαν στην επαρχία...» - Οι συγκινητικές αναρτήσεις του Καπουτζίδη

Στη συνέχεια, ο Καπουτζίδης αναφέρθηκε στο κομμάτι των σχέσεων αλλά και αν έχει την ανάγκη να κάνει οικογένεια, καθώς έχει κλείσει τα 50 του και πλέον έχει κατασταλάξει αν θέλει να γίνει πατέρας.

«Ο έρωτας και σε αυτή την ηλικία και σε αυτή την κατάσταση, - έκλεισα τα 50- είναι λίγο διαφορετικός. Αν είναι να έρθει στη ζωή μου θέλω να έρθει χωρίς ταλαιπωρία και δράματα. Αν μπορεί να έρθει και να κουμπώσει στην ομορφιά και στη γαλήνη της νησιωτικής ζωής, καλώς να έρθει. Θέλω τη συντροφικότητα αλλά θέλω και την ησυχία μου, δε θέλω τη μανούρα δε θέλω τους καβγάδες. Δεν νομίζω ότι το είχα και πολύ (το κομμάτι της πατρότητας), όχι. Μοιάζω λίγο και με τα γατιά και τα γατιά είναι λίγο έτσι», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.