«Παλάτι» το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά - Φωτογραφίες από την πισίνα στον κήπο και τα δωμάτια της μεζονέτας

Βγαλμένο από περιοδικό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ρούλα Κορομηλά
Instagram / Ρούλα Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο και έχει καταφέρει να μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη του κοινού. Για πολλά χρόνια όμως έμεινε εκτός και κλείστηκε στην ησυχία του σπιτιού της, το μέρος που αισθάνεται πιο ασφαλής.

Πολλές φορές μέσα από το προφίλ της στο Instagram έχει μοιραστεί στιγμιότυπα από αυτό. Πρόκειται για μία μεζονέτα, η οποία περιλαμβάνει εσωτερική σκάλα, ξύλινες λεπτομέρειες, μια μεγάλη και μοντέρνα κουζίνα, όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα. Μάλιστα, η ίδια διαθέτει και ξεχωριστό δωμάτιο γκαρνταρόμπα.

Στον εξωτερικό χώρο, στον κήπο δηλαδή, υπάρχει και μία πισίνα, στην οποία χαλαρώνει τις δροσερές ημέρες και νύχτες είτε με παρέα είτε μόνη.

Δείτε επίσης: Με μαύρο μπικίνι στο σαλόνι του σπιτιού της - Η Ρούλα Κορομηλά ποζάρει με μπρίο στα 66 της

Φωτογραφίες από τη μεζονέτα της Ρούλας Κορομηλά

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Την Παρασκευή 9/12/22 παρουσιάστηκε απόσπασμα της πρόσφατης συνέντευξης της παρουσιάστριας στο κανάλι του MEGA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Mega Καλημέρα, κατά την οποία η ίδια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της περιπέτειάς της και εξήγησε πόσο αυτή την άλλαξε.

«Πως να μην αλλάξω όταν όλα γύρω μου αλλάζουν; Τα θέματα υγείας, η παύση από τη δουλειά και ο χρόνος που περνά με ωρίμασαν, με έκαναν να αναθεωρήσω πολλά και να αλλάξουν οι προτεραιότητές μου. Με καθοδηγούν πια τα μάτια της καρδιάς μου. Έμαθα να είμαι πιο ανεκτική, να συγχωρώ, να κατανοώ και να δικαιολογώ τους άλλους. Να αγαπάω περισσότερο τους ανθρώπους, αλλά και εμένα την ίδια. Να δίνω σημασία στα πιο απλά και ουσιαστικά πράγματα και να μην ασχολούμαι με μικρότητες. Όταν έχεις φτάσει να παλεύεις για τη ζωή σου, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται τελείως ασήμαντα. Όπως είπα, τώρα πια θέλω να είμαι εκεί που περνάω καλά. Θέλω να έχω στη ζωή μου ανθρώπους που λένε μόνο αλήθειες», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου. Δεν ήμουν, όμως, διατεθειμένη να ηττηθώ. Μου έδειξε τα δόντια του, αλλά του έδειξα κι εγώ τα δικά μου. Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή. Έκτοτε το ελέγχω με διαρκή αγωγή και το κρατάω σε ύφεση. Έμαθα να ζω μαζί του, όσο δύσκολο κι αν είναι. Εύχομαι να παραμείνει ήρεμο και να μη μου επιτεθεί ξανά».