Έχει πράσινο κήπο με θέα βουνό και θάλασσα - Φωτογραφίες από το πετρόχτιστο εξοχικό σπίτι της Μαρίας Λεκάκη στο χωριό

Είναι ο ορισμός του εξοχικού στη φύση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχει πράσινο κήπο με θέα βουνό και θάλασσα - Φωτογραφίες από το πετρόχτιστο εξοχικό σπίτι της Μαρίας Λεκάκη στο χωριό

Στο εξοχικό της σπίτι στον ορεινό οικισμό Κερνίτσα που ανήκει στον νομό Αχαΐας απολαμβάνει το καλοκαίρι της η Μαρία Λεκάκη. Η ηθοποιός διαθέτει το δικό της εξοχικό που συνδυάζει θάλασσα και βουνό μαζί μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο.

Γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου του 1970 στην Αθήνα, ενώ κατάγεται από τη Βέροια. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε χορό, ξεκινώντας να δουλεύει ως χορεύτρια. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ξεκίνησε τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή Βεάκη με σκοπό να γίνει ηθοποιός. Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση έγινε το 1994 όταν επιλέχτηκε από τη δημόσια τηλεόραση ως παρουσιάστρια της καθημερινής ολιγόλεπτης εκπομπής Παρουσίαση Προγράμματος της ΕΤ1 που παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα του σταθμού.

Σήμερα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, έχοντας στο βιογραφικό της συμμετοχές σε μεγάλες σειρές, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Όταν λοιπόν ολοκληρώνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, λατρεύει να φεύγει για το εξοχικό της που είναι το προσωπικό της καταφύγιο. Μάλιστα, πολλές φορές πηγαίνει μαζί και με την μονάκριβη κόρη της (δείτε την εδώ) την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Λεωνίδα Πανωνίδη.

Φωτογραφίες από το εξοχικό σπίτι της Μαρίας Λεκάκη στο χωριό Κερνίτσα

Πρόκειται για ένα διώροφο πετρόχτιστο σπίτι με ασύλληπτη θέα στην θάλασσα και το βουνό. Ο κήπος είναι μεγάλος με καταπράσινο γκαζόν και πολλά φυτά και λουλούδια, ενώ έχει δημιουργήσει ένα ονειρικό καθιστικό.

Όσον αφορά τον εσωτερικό χώρο είναι επίσης όλο πέτρα με ξύλινα έπιπλα και ταβάνι αλλά και μεγάλα παράθυρα να φωτίζουν το χώρο.