Φαίη Σκορδά: Με μικροσκοπικό κολλητό φόρεμα μπροστά σε ολόσωμο καθρέφτη - Η πρώτη φωτογραφία από το νέο της σπίτι στα Νότια Προάστια

Μίνιμαλ και μοντέρνος χώρος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Φαίη Σκορδά μόλις τελείωσε το Πρωινό μας στο ΣΚΑΙ παρέμεινε στην Αθήνα, καθώς αποφάσισε να μετακομίσει σε νέο σπίτι, ξανά στα Νότια Προάστια, αλλά αυτή τη φορά πιο κοντά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, ώστε να μη χάνει χρόνο σε άσκοπες μετακινήσεις στις μεταφορές των παιδιών, τις ημέρες που εκείνα πηγαίνουν στον πατέρα τους.

Στη συνέχεια, έφυγε για διακοπές στο εξοχικό της στη Χαλκιδική (δείτε το εδώ), όμως όπως φαίνεται από τα stories της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επέστρεψε πάλι στην Αθήνα και, μάλιστα, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της από την ολοκαίνουρια κατοικία της.

Η πρώτη φωτογραφία της Φαίης Σκορδά από το νέο της σπίτι

Η ίδια πόζαρε με μαύρο μίνι κολλητό φόρεμα μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη που έχει δίπλα από το καθιστικό της και όπως αποκαλύπτεται, το νέο σπίτι είναι αρκετά μίνιμαλ, έχει γήινες αποχρωσεις και λευκούς τοίχους, τουλάχιστον στους κοινούς χώρους.

Δείτε επίσης: Όλοι κοιτούσαν το κορμί της - Βίντεο με τις βουτιές της Φαίης Σκορδά σε παραλία της Χαλκιδικής με μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι

Φαίη Σκορδά νέο σπίτι
Instagram / Φαίη Σκορδά

Το πατρικό της στο Κιλκίς

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να μένει μόνιμα στην Αθήνα και να επισκέπτεται συχνά την Χαλκιδική όπου έχει εξοχικό σπίτι, ωστόσο μεγάλη της αγάπη είναι το Κιλκίς. Εκεί μεγάλωσε και πέρασε τα παιδικά της χρόνια μαζί με τους γονείς της και τον αδερφό της.

Όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο από τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πάντα ταξιδεύει στον τόπο καταγωγής της για να δει την οικογένεια της και να χαλαρώσει με το μυαλό της να γυρνάει στα παλιά καλά χρόνια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει δημοσιεύσει μερικές σπάνιες φωτογραφίες από το σπίτι των γονιών της, δείχνοντας μας όμορφες γωνιές της μονοκατοικίας.

Το σπίτι τους όπως φαίνεται, βρίσκεται μέσα στην φύση και διαθέτει έναν μεγάλο καταπράσινο κήπο γεμάτο δέντρα και φυτά, ενώ έχουν και κούνιες για να παίζουν τα παιδιά.

Αυτό είναι το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά στο Κιλκίς

Φαίη Σκορδά σπίτι των γονιών της