Έχει laundry - story room, 2 μπάνια, ξύλινες κατασκευές και συστήματα κρέμασης: Το πολυτελές σπίτι της Τούνη & του Αλεξάνδρου στην Αθήνα

«Έχει κακά υλικά, φθηνή κατασκευή»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J.touni & dimitris_alexandrou - instagram
J.touni & dimitris_alexandrou - instagram

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη τα τελευταία 2 χρόνια έχουν πάρει δραστικές αποφάσεις για την κοινή ζωή τους με την πιο σημαντική από όλες να αφορά στον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, του Νουνίτο.

Το ζευγάρι διατηρεί και τις δύο του βάσεις μιας και η Ιωάννα έχει το σπίτι και την εταιρεία της (δείτε εδώ το 170τ.μ κατάστημά της) στη Θεσσαλονίκη και ο Δημήτρης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα! Επομένως, ο γιος τους μοιράζεται στις δύο πόλεις.

Δείτε επίσης: Με πισίνα, φοίνικες και πολλά φυτά - Το πολυτελές κτήμα που θα βαφτίσουν η Τούνη & ο Αλεξάνδρου το γιο τους (Βίντεο)

Πριν από λίγους μήνες μάλιστα, μετακόμισαν σε νέο διαμέρισμα στην Αθήνα, καθώς ο Αλεξάνδρου νοίκιαζε στα βόρεια προάστια. Μέσα από το home tour, που έκανε η Ιωάννα Τούνη στο instagram μας έδειξε διεξοδικά το σπίτι τους στην Αθήνα.

Το σπίτι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αθήνα

Όπως τόνισε η Τούνη το διαμέρισμα είναι μια φθηνή κατασκευή, με κακά υλικά, καθώς τα δωμάτια χωρίζονται με γυψοσανίδες. Εκείνη ωστόσο και ο καλός της με τη βοήθεια του διακοσμητή και φίλου τους, Στέφανου έβαλαν όλη την τέχνη τους για να το αναβαθμίσουν.

Το ξύλο και τα φυτά επικρατούν σε όλο το διαμέρισμα, έχει άνετο σαλόνι με τραπεζαρία, μεγάλη κουζίνα με κεντρικό πάγκο, 2 μπάνια, story room, laundry room, δωμάτιο για το διάδρομο του Αλεξάνδρου, παιδικό δωμάτιο και φυσικά το υπνοδωμάτιο του ζευγαριού.

Το φυτό της Τούνη που έφερνε γρουσουζιά στο κρεβάτι

Το φυτό αυτό λέγεται «πόθος», φέρνει γρουσουζιά στο... κρεβάτι και μάλιστα, όπως αποκάλυψε η influencer, για τη συγκεκριμένη ιδιότητά του, την ενημέρωσε η μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Μιας και μοιραζόμαστε όλα τα κουτσομπολιά εδώ, έγινε το εξής. Προχθές πήρε τηλέφωνο η μαμά του Δημήτρη και μας λέει: "Έχετε στο σπίτι σας αυτό το φυτό που έχω δει στα stories της Ιωάννας που λέγεται πόθος; Αν το έχετε να το βγάλετε γιατί φέρνει γρουσουζιά".

Ο Δημήτρης λέει το κλασικό "α ρε μάνα άσε με", εγώ πάω και το γκουγκλάρω αμέσως! Και βλέπω το εξής, αυτό εδώ το φυτό φέρνει γρουσουζιά και μάλιστα φέρνει γρουσουζιά για το κρεβάτι! Όπως καταλάβατε, σήμερα ήρθε η μέρα, αυτά τα φυτάκια να φύγουν. Πάω να τα αφήσω σε έναν κάδο να τα πάρει κανένας Χριστιανός. Βέβαια αν είσαι εσύ αυτός ο Χριστιανός, μην τα πάρεις, φέρνουν γρουσουζιά, άσε να τα πάρει κανένας που δεν με ακολουθεί», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.