Θέα που κόβει την ανάσα - Έχει πιάτο όλη την Αθήνα το νέο σπίτι της Φαίης Σκορδά στα Νότια προάστια

Βλέπει από το μπαλκόνι της τη φωτισμένη πόλη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θέα που κόβει την ανάσα - Έχει πιάτο όλη την Αθήνα το νέο σπίτι της Φαίης Σκορδά στα Νότια προάστια

Πολλές οι αλλαγές στη ζωή της Φαίης Σκορδά με την παρουσιάστρια μετακομίζει σε νέο σπίτι μέσα στο καλοκαίρι στα Νότια Προάστια (δείτε εδώ φωτογραφίες), καθώς επίσης είναι σε συσκέψεις για την εντελώς ανανεωμένη της εκπομπή.

Ο Σεπτέμβρης βρίσκει λοιπόν σε εντελώς διαφορετική φάση την ξανθιά παρουσιάστρια, η οποία έχει αποδείξει, πως δε φοβάται τις αλλαγές και πως παίρνει αποφάσεις, αν αυτές πρόκειται να φέρουν θετικές εξελίξεις στη ζωή της.

Η θέα από το νέο σπίτι της Φαίης Σκορδά

Έτσι λοιπόν, την Δευτέρα 4/9 η Φαίη Σκορδά με ένα instagram story μας έδειξε τη θέα από το νέο της σπίτι και συγκριμένα από το μπαλκόνι της. Όπως βλέπουμε το σπίτι της έχει θέα όλη την Αθήνα και μάλιστα βλέπει τα φώτα της πόλης.

Φωτογραφίες από το πατρικό της

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να μένει μόνιμα στην Αθήνα και να επισκέπτεται συχνά την Χαλκιδική όπου έχει εξοχικό σπίτι (δείτε φωτογραφίες), ωστόσο μεγάλη της αγάπη είναι το Κιλκίς. Εκεί μεγάλωσε και πέρασε τα παιδικά της χρόνια μαζί με τους γονείς της και τον αδερφό της.

Όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο από τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πάντα ταξιδεύει στον τόπο καταγωγής της για να δει την οικογένεια της και να χαλαρώσει με το μυαλό της να γυρνάει στα παλιά καλά χρόνια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει δημοσιεύσει μερικές σπάνιες φωτογραφίες από το σπίτι των γονιών της, δείχνοντας μας όμορφες γωνιές της μονοκατοικίας.

Το σπίτι τους όπως φαίνεται, βρίσκεται μέσα στην φύση και διαθέτει έναν μεγάλο καταπράσινο κήπο γεμάτο δέντρα και φυτά, ενώ έχουν και κούνιες για να παίζουν τα παιδιά.

Αυτό είναι το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά στο Κιλκίς

Φαίη Σκορδά σπίτι των γονιών της