Μονοκατοικία με vintage έπιπλα και κήπο γεμάτο φυτά - Φωτογραφίες από το σπίτι της Λίτσας Πατέρα

Έχει μεγάλο σαλόνι και ιδιαίτερους πίνακες στους τοίχους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Λίτσα Πατέρα παλαιότερα είχε ανοίξει την καρδιά της και το σπίτι της στο περιοδικό YOU. Η αγαπημένη αστρολόγος που επιστρέφει στις επάλξεις μέσα από το Πρωινό (δείτε πότε κάνει πρεμιέρα) είχε δείξει τα αγαπημένα σημεία του σπιτιού της.

Πρόκειται για μια άριστη επαγγελματία αλλά και ταυτόχρονα μια γοητευτική γυναίκα, τρυφερή μαμά και γιαγιά. Καριερίστα από γεννησιμιού της, δουλεύει μια ζωή ακατάπαυστα στον ΑΝΤ1, στην σχολή της και γράφει στο περιοδικό "Αστρολογία".

Η Λίτσα Πατέρα γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη σε μία από τις αλλεπάλληλες μεταθέσεις του πατέρα της, ο οποίος ήταν στρατιωτικός.

Έχοντας αποφασίσει να ασχοληθεί με την αστρολογία, έκανε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό. Μελέτησε φιλοσοφία των θρησκειών και συνάντησε δασκάλους που τη μύησαν στα μυστικά του σύμπαντος, γράφει το ishow.gr. Το 1984 πήρε το Certify από τη Mayo School of Astrology και το 1988 πήρε το Diploma. Στην Ελλάδα παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια, ενώ έγραψε σε πολλά περιοδικά.

Ασχολείται επίσης σοβαρά με την αγιογραφία για αυτό μάλιστα στο σπίτι της θα δει κανείς πολλές εικόνες.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Λίτσας Πατέρα

Λίτσα Πατέρα

Λίτσα Πατέρα περιοδικό You

Λίτσα Πατέρα σπίτι

Λίτσα Πατέρα αστρολόγοςΛίτσα Πατέρα μονοκατοικία ΠαπάγουΛίτσα Πατέρα αστρολόγος περιοδικό You

Αυτά είναι τα εγγόνια της

Η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής ''Είμαστε μαζί'' στις 25/3 με τη γνωστή αστρολόγο να στέκεται στο πλευρό της Ελίνας Παπίλα κάνοντας τις προβλέψεις της για τα ζώδια, που το κοινό εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια, αλλά μιλώντας και για τη ζωή της.

Μια έκπληξη ωστόσο περίμενε την αστρολόγο στην εκπομπή, με την ίδια να συγκινείται ιδιαίτερα όταν είδε βιντεοσκοπημένα μηνύματα από τα δύο εγγόνια της. Στη συνέχεια, τα δύο παιδιά βγήκαν μέσω Live σύνδεσης στην εκπομπή κάνοντας εμφανές, πως έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά τους.