Μίνιμαλ, με δωμάτιο "βεστιάριο", ενεργειακό τζάκι και πελώριο καθρέφτη στον διάδρομο - Φωτογραφίες από το μοντέρνο διαμέρισμα της Κατερίνας Καινούργιου

Κυριαρχεί το κρεμ και το λευκό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τις πιο λαμπερές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Πάντα εμφανίζεται περιποιημένη και προσεγμένη, με ιδιαίτερα χτενίσματα, μακιγιάζ στα χρώματα που της ταιριάζουν και σύνολα που αναδεικνύουν το σώμα της, είτε εντός είτε εκτός πλατό.

Όσο κομψή και περιποιημένη είναι η ίδια, άλλο τόσο είναι και ο προσωπικός της χώρος, το σπίτι της. Η ίδια, γενικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με φόντο τα δωμάτια του διαμερίσματός της και φαίνεται πως ενώ στην καθημερινότητά της και στα ρούχα της προτιμά τα έντονα χρώματα, όλοι οι χώροι του σπιτιού της έχουν μπεζ και λευκές αποχρώσεις και είναι πολύ μίνιμαλ.

Δείτε επίσης: «Το πρωί, που με βλέπουν δεν με αναγνωρίζουν! Μου λένε: "Η κυρία;''» - Ασύλληπτο περιστατικό με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της

Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου

Τα έπιπλα, δηλαδή, είναι είτε λευκά είτε γκρεζ ή κρεμ και οι τοίχοι λευκοί, όπως και πολλά από τα διακοσμητικά που έχει επιλέξει, όμως την μονοτονία σπάνε κάποιοι πίνακες, όπως εκείνος με τα κόκκινα χρώματα στον μεγάλο διάδρομο που έχει για να φωτογραφίζεται μπροστά από τον πελώριο καθρέφτη της.

Αίσθηση προκαλεί το ενεργειακό τζάκι που έχει στο σαλόνι της και ζεσταίνει το δωμάτιο τις κρύες ημέρες του χειμώνα, πάνω από το οποίο έχει τοποθετήσει ένα vintage κάδρο που γράφει "Hermes". Το σαλόνι έχει, επίσης, ένα μπαλκόνι με καρέκλες, χαλάκι και φυτά, ιδανικό για τις καλοκαιρινές ημέρες, ενώ η κουζίνα και το μπάνιο είναι τα δωμάτια που προβάλλει λιγότερο, όμως "δένουν" απόλυτα με το υπόλοιπο σπίτι στα χρώματα.

Πέρα από το υπνοδωμάτιο, όμως, τα βλέμματα όλων πέφτουν και στο δωμάτιο "βεστιάριο" που έχει με όλα τα ρούχα, τα κοσμήματα, τις τσάντες και τα παπούτσια της, με τις τεράστιες ντουλάπες!

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Γκουντάρας: «Μας έφυγε τώρα...», «Μην είσαι και τόσο σίγουρος» - Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου για την επανασύνδεση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Το παραμυθένιο καμαρίνι της στον Alpha

Την Τετάρτη 30/8 η παρουσιάστρια βρέθηκε στα Studio Pro και μάλιστα έκανε μια ανάρτηση στο instagram από το καμαρίνι της, που έχει το στυλ της. Στο τοίχο, όπως βλέπουμε είναι κρεμασμένο ένα κάδρο με εκείνη, ενώ παράλληλα επικρατούν τα πούπουλα και πολυθρόνα μικρή σε ροζ σουέτ χρώμα.

Καινούργιου καμαρίνι