Cozy με ζεστά χρώματα - Φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Αργύρη Πανταζάρα και της Σίσσυς Τουμάση

Εκεί χαλαρώνουν μετά από μια απαιτητική ημέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Τουρκία, ενώθηκαν ο Αργύρης Πανταζάρας με την Σίσσυ Τουμάση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε φωτογραφίες). Το ζευγάρι από την αρχή της σχέσης του έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα media με σκοπό να την προστατεύσει από την υπερέκθεση. Μπορεί να μην αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις και τις αναρτήσεις στα social media, ωστόσο όλα τα υπόλοιπα είναι άκρως προσωπικά για τους ίδιους.

«Όσο ο κόσμος δεν διακόπτει τις προσωπικές μου στιγμές, δεν έχω πρόβλημα να μου μιλάνε στον δρόμο. Στα προσωπικά μου είμαι καλά, δε με αφορά που ασχολούνται. Δεν κρύβω κάτι. Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει», είναι πάντα οι απαντήσεις του ηθοποιού σχετικά με τη ζωή του.

Φωτογραφία από το σπίτι Πανταζάρα - Τουμάση

Αγαπημένη συνήθεια είναι τα ταξίδια αλλά και οι τρυφερές στιγμές στο σπίτι τους που είναι και η προσωπική τους φωλιά. Μάλιστα, η Σίσσυ Τουμάση, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το σαλόνι τους.

Αργύρης Πανταζάρας Σίσσυ Τουμάση σπίτι

Οι αποκαλύψεις του αδερφού του για το γάμο

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, έκανε ο αδερφός του Αργύρη Πανταζάρα, Νίκος, το πρωί της Πέμπτης 16/11, ο οποίος ήταν και ο φωτογράφος, στον γάμου του.

«Εγώ είμαι φωτογράφος γάμου, οπότε ο χρόνος είναι περιορισμένος. Το ζευγάρι πήρε την απόφαση πριν το Πάσχα», είπε αρχικά ο Νίκος Πανταζάρας.

«Κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό γιατί δεν το έλεγαν σε κανέναν. Το ήξερα μόνο το οικογενειακό μας περιβάλλον. Το μυστήριο έγινε σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο, γύρω στα 25 άτομα, ελάχιστοι φίλοι και οικογένεια. Η κουμπάρα στον γάμο ήταν μια φίλη της Σίσσυς και ήρθε από το εξωτερικό. Δεν γνωρίζω πώς έγινε γνωστό μετά, ίσως από κάποιο story στα social media. Εγώ δεν κατέβασα τις φωτογραφίες, ήταν Story.» πρόσθεσε.

Στο τέλος είπε: «Υπήρχε μεγάλη συγκίνηση, ήταν ευχάριστο για εμένα, ήμουν πολύ πολύ χαρούμενος».