Με γυάλινη, εσωτερική σκάλα, λευκά χαλιά, τζάκι και ασημένια κηροπήγια - Η μοντέρνα μεζονέτα της Ρούλας Κορομηλά

Φωτογραφίες από το εσωτερικό της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
roulakoromila - Instagram
roulakoromila - Instagram

Η αγαπημένη Ρούλα Κορομηλά είναι μια από τις Ελληνίδες παρουσιάστριες, η οποία έχει φροντίσει να διατηρεί σχέση με το κοινό της και εκτός από την τηλεόραση, μιας και είναι πολύ ενεργή στα social media.

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια δημοσιεύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα στιγμιότυπα στο λογαριασμό της στο instagram. Το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά είναι ένας αγαπημένος της χώρος, μέσα στο οποίο συχνά φωτογραφίζεται.

Πρόκειται λοιπόν, για μια μοντέρνα μονοκατοικία με εσωτερική σκάλα, ξύλινα πατώματα, λευκό καναπέ, μεγάλες ασημένιες κορνίζες με το πρόσωπο της Ρούλας Κορομηλά στους τοίχους και εντυπωσιακά κηροπήγια.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Ρούλας Κορομηλά

Συχνά, η παρουσιάστρια προσθέτει και αφαιρεί πινελιές, ωστόσο το σπίτι της πάντα αποπνέει μια θετική και ευχάριστη αύρα για να καθίσει κανείς (δείτε εδώ ποιος είναι ο φύλακας άγγελός της).

Ρούλα Κορομηλά - Σαλόνι
roulakoromila - Instagram
Ρούλα Κορομηλά - Σπίτι
roulakoromila - Instagram
Ρούλα Κορομηλά -  Κορνίζες
roulakoromila - Instagram
Ρούλα Κορομηλά -  πάτωμα
roulakoromila - Instagram
Ρούλα Κορομηλά -  Σκάλα
roulakoromila - Instagram


Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Την Παρασκευή 9/12/22 προβλήθηκε απόσπασμα της πρόσφατης συνέντευξης της παρουσιάστριας στο κανάλι του MEGA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Mega Καλημέρα, κατά την οποία η ίδια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της περιπέτειάς της και εξήγησε πόσο αυτή την άλλαξε.

«Πως να μην αλλάξω όταν όλα γύρω μου αλλάζουν; Τα θέματα υγείας, η παύση από τη δουλειά και ο χρόνος που περνά με ωρίμασαν, με έκαναν να αναθεωρήσω πολλά και να αλλάξουν οι προτεραιότητές μου. Με καθοδηγούν πια τα μάτια της καρδιάς μου. Έμαθα να είμαι πιο ανεκτική, να συγχωρώ, να κατανοώ και να δικαιολογώ τους άλλους. Να αγαπάω περισσότερο τους ανθρώπους, αλλά και εμένα την ίδια. Να δίνω σημασία στα πιο απλά και ουσιαστικά πράγματα και να μην ασχολούμαι με μικρότητες. Όταν έχεις φτάσει να παλεύεις για τη ζωή σου, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται τελείως ασήμαντα. Όπως είπα, τώρα πια θέλω να είμαι εκεί που περνάω καλά. Θέλω να έχω στη ζωή μου ανθρώπους που λένε μόνο αλήθειες», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου. Δεν ήμουν, όμως, διατεθειμένη να ηττηθώ. Μου έδειξε τα δόντια του, αλλά του έδειξα κι εγώ τα δικά μου. Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή. Έκτοτε το ελέγχω με διαρκή αγωγή και το κρατάω σε ύφεση. Έμαθα να ζω μαζί του, όσο δύσκολο κι αν είναι. Εύχομαι να παραμείνει ήρεμο και να μη μου επιτεθεί ξανά».