Μπέττυ Μαγγίρα: Χωρίς εντατική και σκληρή γυμναστική - Τα μυστικά της για αψεγάδιαστο & στεγνό σώμα

Και όμως...δεν ''χτυπιέται'' στα γυμναστήρια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχαμε την αγαπημένη παρουσιάστρια να μιλάει μεταξύ άλλων για το κομμάτι της εξωτερικής της εικόνας και το πως διαχειρίζεται τον χρόνο, που περνάει.

Θα λέγαμε στο σημείο αυτό, πως χωρίς καμία υπερβολή η Μπέττυ Μαγγίρα διαθέτει ένα από τα πιο ωραία κορμιά στην ελληνική showbiz (δείτε εδώ φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές) αποκαλύπτονας τα μυστικά της.

Όσοι λοιπόν βλέποντας το σώμα της Μαγγίρα πίστεψαν ότι ''χτυπιέται'' καθημερινά στα γυμναστήρια...θα τους χαλάσουμε το σχέδιο! Όπως αποκάλυψε η ίδια έχει επάφη με τη γυμναστική, ωστόσο ποτέ δεν έκανε κάποια σκληρή προπονήση και όχι εντατικά.

Οι αποκαλύψεις της Μπέττυ Μαγγίρα για τη σχέση της με τη γυμναστική

Πότε σταματήσατε τη γυμναστική;

Δεν έκανα ποτέ εντατικά γυμναστική, μόνο ανά περιόδους. Έλεγα για παράδειγμα, ότι τώρα θα κάνω γιόγκα, τώρα θα κάνω πιλάτες κ.ο.κ. Το έκανα για ένα διάστημα και το παρατούσα.

Με τον χρόνο έχετε δηλώσει ότι δεν τα πάτε και πολύ καλά.

Είναι εχθρός μου. Δεν έχει εξομαλυνθεί ακόμα αυτή η σχέση. Είχα πει πρόσφατα σε μία συνέντευξη πως, όταν δεν μπορώ να παλεύω άλλο με τον χρόνο, τότε ίσως να αγαπήσω τις ρυτίδες μου. Μέχρι να συμβεί αυτό, θα το παλεύω όσο μπορώ και όσο με παίρνει χωρίς υπερβολές βέβαια.

Μπέττυ Μαγγίρα - Σώμα

Τα 2 πολύ έξυπνα μυστικά της Μαγγίρα για 0 κιλά στις διακοπές

Από τη Λίτσα Αναστασάκη

Ο κύκλος της στο Open έκλεισε και άνοιξε ένας νέος στον ΑΝΤ1 για τη Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια έκανε το καλοκαίρι που μας πέρασε διακοπές, αρχίζοντας με road trips ανά την Ελλάδα με την οικογένειά της, αράζοντας όλοι μαζί στις παραλίες της αρεσκείας τους. Κύθνος, Φολέγανδρος, Λειψοί τοποθετούνται στον καλοκαιρινό τους χάρτη, αφού με τον Δημήτρη Μάζη και τα κορίτσια τους αγαπούν τους πιο «ήσυχους» προορισμούς, εξερευνώντας παραδοσιακά χωριά και μικρούς οικισμούς.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη: Με το μπικίνι της όλη μέρα πάνω στην καυτή άμμο, παιχνίδια στη θάλασσα ή στην πισίνα με τις κόρες της και βόλτες το βράδυ στα σοκάκια, η Μπέττυ δεν έχει καλύτερο από το καλοκαίρι.

Tip 1: Αντί για γλυκό το βράδυ προτίμησε ένα μπολ γιαούρτι με μέλι.

Tip 2: Περπάτα στην παραλία και αφού ζεσταθείς αρκετά, κάνε μερικούς κοιλιακούς έτσι όπως κάθεσαι στην άμμο!

Μαγγίρα

Instagram