Πασχάλης Τσαρούχας: Έχει μείνει πραγματικά ο μισός - Το μυστικό για να χάσεις κιλά χωρίς καμία διατροφή

Απλό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πασχάλης Τσαρούχας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό MyTv μιλώντας μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή του στη σειρά ''Η Γη της Ελιάς'' (δείτε εδώ αν θα πάει και τέταρτη σεζόν) με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει το μυστικό, που έχασε βάρος.

Τα γυρίσματα και η πίεση για μία τόσο δημοφιλή σειρά με καθημερινά επεισόδια ήταν η αφορμή, που ο Πασχάλης Τσαρούχας στράφηκε στη γυμναστική, που έκανε και στο παρελθόν, αυτή τη φορά όμως την ξεκίνησε για να αποσυμπιέζεται.

Όπως αποκάλυψε ο Πασχάλης Τσαρούχα κάνει σε καθημερινό επίπεδο γυμναστική και συνήθως από δύο ώρες μετά τα γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς. Το αποτέλεσμα είναι όπως τόνισε και ο ίδιος να έχει μείνει ''μισός'' εκείνος και ο τηλεοπτικός Στάθης, που υποδύεται.

Ο τρόπος που ο Πασχάλης Τσαρούχας έχασε βάρος

Πώς σας αρέσει να αποφορτίζεστε ύστερα από μία έντονη ημέρα;

Μου αρέσει να αποφορτίζομαι κάνοντας γυμναστική. Όπως βλέπετε, ο Στάθης έχει μείνει ο μισός. (Γελάει.) Μετά το γύρισμα, κάνω δύο ώρες γυμναστική.

Είναι καινούργια συνήθεια αυτή για εσάς;

Είναι μια πολύ παλιά συνήθεια, την οποία είχα αφήσει στην άκρη για πάρα πολλά χρόνια.

Πασχάλης Τσαρούχας - Κιλά - γυμναστική

Η αποκάλυψη για τα προσωπικά του

«Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι και με το ένα πόδι στον τάφο θέλουν να έχουν μια σύντροφο, εγώ δεν αισθάνομαι αυτήν την ανάγκη. Αν βρεθεί, αν υπάρξει, αν αν αν...δεν θα πω όχι αν το αισθανθώ. Έχω μείνει αρκετό καιρό χωρίς μια σύντροφο στο πλευρό μου, έχει γίνει λίγο συνήθεια πια.

Η Αλεξάνδρα μου είναι πλέον επτά ετών, μπορούμε και μιλάμε, κάνουμε πράγματα μαζί και τα επόμενα χρόνια θα μοιραστούμε πολλά. Ο Αχιλλέας είναι 17 ετών, είναι σε σκληρή εφηβεία, χωρίς αυτό να είναι κακό, και είναι πλέον ανεξάρτητος. Η εφηβεία των παιδιών είναι η διαδικασία ενηλικίωσης των γονέων. Μια κόρη σε κρατάει πάντα σε μεγαλύτερη εγρήγορση, σε μεγαλύτερη τσίτα. Ανεξάρτητα από το παρουσιαστικό μου, καθόλου αυστηρός δεν είμαι, μαλώνουμε με τον Αχιλλέα και τον παίρνω σε μισή ώρα και του ζητάω συγγνώμη», είχε πει ο Πασχάλης Τσαρούχας στην εκπομπή Πάμε Δανάη πριν από 3 μήνες.