Άννα Βίσση: Είναι 66 αλλά νιώθει 40αρα - Αποκάλυψε τα μυστικά που κρατάνε fit & καλλίγραμμο το σώμα της

«Θα μπορούσα να είμαι κουρασμένη, αφυδατωμένη, τελματωμένη, αλλά δεν είμαι!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άννα Βίσση παραχώρησε μια νέα και άκρως εξομολογητική συνέντευξη στο Olafaq, στη Γεωργία Δρακάκη και στη Δήμητρα Βασιλειάδη, τις οποίες και υποδέχτηκε στο υπέροχο καμαρίνι της στο Hotel Ερμού, όπου εμφανίζεται.

Η αγαπημένη σε όλους τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για την ηλικία της τονίζοντας, πως πρόκειται απλώς για έναν αριθμό, αφού υπάρχουν ημέρες που αισθάνεται πολύ νεότερη και άλλες ημέρες το αντίθετο.

Στη συνέχεια, η θρυλική τραγουδίστρια τόνισε πως δεν της αρέσει που μεγαλώνει, ωστόσο αισθάνεται πως το αποτέλεσμα, που βγάζει προς τα έξω είναι καλό και αυτό από μόνο του της αρκεί και την ευχαριστεί! (δείτε εδώ πως ήταν στα 16 της).

Oι αποκαλύψεις της Άννας Βίσση για την ηλικία της και την εξωτερική της εμφάνιση

Πόσο χρονών είναι, λοιπόν, η άχρονη Άννα Βίσση;

Υπάρχουν μέρες που αισθάνομαι γύρω στα 40, από άποψη ενέργειας. Ποτέ δεν έχω αισθανθεί την ηλικία μου, όμως, νιώθοντας κατάπτωση ή αδυναμία. Ίσως με βοηθάει το ότι γυμνάζομαι και κρατιέμαι fit. Όμως, υπάρχουν μέρες που ‘’συμπεριφέρομαι’’ ως μεγαλύτερη, όταν βλέπω πράγματα γύρω μου που δεν ταιριάζουν με τις εμπειρίες που έχω ζήσει ή με την εν εξελίξει ωριμότητά μου.

Με το «μεγαλώνω» εννοείς ότι έχεις λιγότερη υπομονή και ανοχή σε καταστάσεις;

Ναι, αλλά και όταν ασκώ κριτική πιο εύκολα. Κριτική από μέσα μου βέβαια, γιατί απ’ έξω μου, δεν είμαι από αυτούς που το κάνουν. Το βρίσκω αηδιαστικό και φρικτό να ασκεί κριτική κανείς, οποιοσδήποτε είναι αυτός.

Αυτή την περίοδο πόσο χρονών αισθάνεσαι;

Δεν μπορώ να απαντήσω στο πόσο χρονών αισθάνομαι. Δε νιώθω ότι είμαι μεγάλη, πάντως, γιατί το 66 χρονών θεωρείται μία μεγάλη γυναίκα. Θα μπορούσα, λοιπόν, να είμαι μία ηλικιωμένη κυρία και να παίζω με τις φίλες μου bridge (μπριτζ)… Το γεγονός ότι είμαι η Άννα Βίσση και τραγουδάω 50 χρόνια, αυτό σημαίνει ότι όλη μου η ζωή ήταν ένα “rockabilly”.

Μία διαδρομή με τα πάνω της και τα κάτω της, με τα έτσι της και τ’ αλλιώς της. Όλη αυτή η περιπέτεια δεν συνάδει την ηλικία μου. Τώρα είπα 50 χρόνια, είναι πολλά τα 50 χρόνια. Θα μπορούσα να είμαι κουρασμένη, αφυδατωμένη, τελματωμένη, αλλά δεν είμαι. Αντιθέτως, έχει ανοίξει πολύ η όρεξή μου… και για φαΐ, επίσης. Και δεν είναι ότι φοβάμαι μη χάσω αυτό που έχω… Ίσα ίσα, θέλω να ανατρέψω αυτό που έχω και να βρω κάτι ακόμα που υπάρχει πίσω από την κουρτίνα.

Σου αρέσει που έχεις μεγαλώσει;

Όχι, αλλά δεν έχω πρόβλημα. I look good for my age, με φροντίζω. Θυμάμαι ότι μου είχε πει η κόρη μου να μην ξαναπώ αυτή τη φράση, το «είμαι καλή για την ηλικία μου», πιστεύει ότι είναι μίζερη. Οπότε θα πω ότι «I look good», σκέτο.

Άννα Βίσση - Ηλικία