Άντζελα Δημητρίου: Με ξύλινα πατώματα, τεράστιο πιάνο, εντοιχισμένες κουρτίνες και τζάκι - Αυτό είναι το αρχοντικό σπίτι της τραγουδίστριας

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
angeladimitriou_official - Instagram
angeladimitriou_official - Instagram

Η Άντζελα Δημητρίου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα είναι πάντα παρούσα στην επικαιρότητα, καθώς το κοινό της και τα μέσα ενδιαφέρονται τόσο για την καλλιτεχνική της πορεία, αλλά και για όσα συμβαίνουν πίσω από την κλειδαρότρυπα του σπιτιού της.

Τελευταία μάλιστα γίνεται μεγάλη συζήτηση σχετικά με τις σχέσεις της lady του λαϊκού τραγουδιού με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και την οικογένεια, που έχει δημιουργήσει. Ένας πρόσφατος τσακωμός στην περιοδεία της τραγουδίστριας στην Αμερική ήταν η αιτία για να ξεχειλίσει το ποτήρι.

Για την ώρα το περιβάλλον των δύο γυναικών αναφέρει, πως δεν έχουν επικοινωνία παρά το γεγονός πως μένουν στην ίδια πολυκατοικία (δείτε εδώ αναλυτικά). Η Άντζελα Δημητρίου μετά τα όσα έχουν συμβεί στην οικογένειά της έχει επικεντρωθεί στη δουλειά της και τις υπόλοιπες ώρες τις περνάει στο αρχοντικό σπίτι που διατηρεί.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Άντζελας Δημητρίου

Μέσα από αναρτήσεις, που κατά καιρούς κάνει η Άντζελα Δημητρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram βλέπουμε σημεία από το εσωτερικό του σπιτιού της, με το σαλόνι εκεί όπου βρίσκεται το πιάνο της να αποτελεί έναν από τους αγαπημένους της χώρους.

Η ηλικία, το πραγματικό της όνομα και οι άντρες που πέρασαν από την ζωή της

Η Άντζελα Δημητρίου γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής στις 18 Αυγούστου του 1954. Το πραγματικό της όνομα είναι Αγγελική Κιουρτσάκη. Η έλλειψη χρηματικών πόρων την οδήγησε να εργαστεί από πολύ νεαρή ηλικία με αποτέλεσμα να μη τελειώσει ποτέ το σχολείο αποφοιτώντας μόνο από το δημοτικό.

Η Άντζελα Δημητρίου σε νεαρή ηλικία

Η ίδια έχει δηλώσει «Κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουμε ένα αδύνατο σημείο. Το δικό μου είναι πως επειδή είχαμε πολλά σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην οικογένεια μου επέλεξα να βοηθήσω την οικογένεια μου αντί να μορφωθώ». Μάλιστα μία από τις πρώτες της δουλειές ήταν στην μεγάλη κλωστοϋφαντουργία της εποχής «Κλωστές Πεταλούδα» για την οποία δηλώνει και υπερήφανη.

Το 1968 στα 14 της ανεβαίνει για πρώτη φορά στο πάλκο όταν την άκουσε ένας ατζέντης ο οποίος τότε προωθούσε μία τραγουδίστρια. Το 1970 εμφανίζεται στο μαγαζί ΒΗΤΑ ΒΗΤΑ και έτσι ξεκινάει την καριέρα της, ενώ το 1972 αλλάζει το όνομα της σε Άντζελα Δημητρίου. Το 1974 συνεργάζεται με τους Στράτο Διονυσίου, Πόλυ Πάνου, Ρίτα Σακελλαρίου, Λίτσα Διαμάντη, Μανώλη Αγγελόπουλο και άλλους.

Αμέσως το 1978 ηχογραφεί το πρώτο της δισκάκι, το 1979 το δεύτερο ενώ το 1980 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Ας ήταν να μπορώ» του Μιχάλη Αρχοντίδη που δεν διακρίθηκε. Ο τρίτος της προσωπικός δίσκος με τίτλο Γιατί να 'ρθείς αργά (1980) σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία, πουλώντας 50.000 αντίτυπα, ενώ το 1982 υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με την CBS, νυν Sony Music. Το 1996, υπέγραψε συμβόλαιο στην Minos EMI, σημειώνοντας εκεί πολλές επιτυχίες. Τον Μάρτιο του 2004 υπέγραψε και άλλο συμβόλαιο με την Alpha Records. Στην συνέχεια το 2007 θα πάει στην Lobby Music ενώ το 2018 θα ενταχθεί στην Heaven Music. Από τον Μάρτιο του 2022 ανήκει στο δυναμικό της Panik Records.

Συνολικά, η Άντζελα Δημητρίου έχει πουλήσει πάνω από 3.800.000 δίσκους. Στο εξωτερικό οι πωλήσεις της ξεπερνούν τους 2.500.000 ενώ στην Ελλάδα και στην Κύπρο έχουν φτάσει στο 1.300.000 και έχει διακριθεί ως μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες των τελευταίων 50 χρόνων. Τον Μάρτιο του 2010 η εκπομπή του Alpha Chart Show Your Countdown την κατέταξε ανάμεσα στις 10 δημοφιλέστερες και εμπορικότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες των τελευταίων 50 χρόνων στην Ελλάδα.

Συμμετείχε επίσης στα προκριματικά του Διαγωνισμού της Eurovision του 1988 για την εκπροσώπηση της Ελλάδας με το τραγούδι «Αν» καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση μετά την Αφροδίτη Φρυδά με το τραγούδι «Κλόουν».

Το 2013 η Άντζελα Δημητρίου έκανε επανεμφάνιση στη δισκογραφία με το άλμπουμ Come back το οποίο ξεπέρασε τις 200.000 πωλήσεις ενώ το 2016 τιμήθηκε με το Διεθνές Βραβείο Βηρυτού BIAF.

Ο θυελλώδης έρωτας με τον Λευτέρη Πανταζή και οι 4 εγκυμοσύνες

Ο Λευτέρης Πανταζής έχει αποκαλύψει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις του ότι το πρώτο διάστημα κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους αλλά και πως η Άντζελα Δημητρίου ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του. Από την πλευρά της η Άντζελα Δημητρίου έχει παραδεχτεί ότι έχει μείνει τέσσερις φορές έγκυος από τον τραγουδιστή, όμως η καριέρα ήταν τότε και για τους δύο προτεραιότητα με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε αποβολή.

Ο Λευτέρης Πανταζής με την Άντζελα Δημητρίου

Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε τον Στηβ Κακέτση

Ο γνωστός επιχειρηματίας που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών (δείτε εδώ φωτογραφίες από την κηδεία του), είχε ασχοληθεί με τον χώρο της εστίασης και τη νυχτερινή διασκέδαση έζησε μία μάλλον ταραχώδη ζωή, με την αγάπη του για τη νύχτα και τις γυναίκες να μην κρύβεται.

Μοιραίο ρόλο στη ζωή του έπαιξε και η γνωριμία του με την Άντζελα Δημητρίου, η οποία στάθηκε και αιτία να οδηγηθεί στο διαζύγιο από την τότε σύζυγό του, Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα γιο.


Η σχέση της τραγουδίστριας και του επιχειρηματία πέρασε από πολλές διακυμάνσεις, με αλλεπάλληλους τσακωμούς, χωρισμούς, και επανασυνδέσεις.

Οι δύο τους πρωταγωνίστησαν πολλές φορές στα εξώφυλλα των σκανδαλοθηρικών περιοδικών της εποχής, μονοπωλώντας σχεδόν το ενδιαφέρον των lifestyle εκπομπών.

Ο άντρας που παντρεύτηκε δυο φορές

Ο Γιώργος Τρούπης και η Άντζελα Δημητρίου

Με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Τρούπη, ενώθηκαν δύο φορές με τα δεσμά του γάμου. Ωστόσο, τελικά αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

«Υπήρξε τρίτο πρόσωπο, και αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος που χωρίσαμε με την Άντζελα. Είχε συμβεί από τη δική μου πλευρά, το έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγνώμη γι αυτό. Η Άντζελα είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από τη ζωή μου. Φυσικά όμως δεν θα είχα πρόβλημα να δουλέψω μαζί της», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας στην εκπομπή «TvWeekEnd» ενώ, η Άντζελα Δημητρίου είχε πει χαρακτηριστικά για εκείνον σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!»:

«Έφαγε πολύ ξύλο. Πρέπει να πονάει ακόμα. Δε θα είχα πρόβλημα αν είχε τελειώσει μαζί μου και πήγαινε με οποιαδήποτε άλλη. Αλλά την παράλληλη σχέση δεν τη σηκώνω. Εγώ δηλαδή γιατί δεν έχω απατήσει ποτέ στη ζωή μου; Ούτε καν με το μυαλό. Όταν είμαι με έναν άνθρωπο είμαι εκεί. Για όσο κρατήσει. Αν και μέχρι τώρα οι σχέσεις μου ήταν μακροχρόνιες και πολύ δυνατές».

Η σχέση που δεν μάθαμε ποτέ

Η ίδια σε σχετικά πρόσφατη συνέντευξή της επιβεβαίωσε ότι υπήρξε σε σχέση με τον Γιώργο Λεβεντάκη, ενώ εξήγησε γιατί σταμάτησε να μιλάει για την προσωπική της ζωή: «Ο Γιώργος είναι ένας κύριος, είναι πλέον δήμαρχος, δεν ταίριαξε να είμαστε μαζί αλλά όσο ήμασταν περάσαμε τέλεια. Δεν έχω εκθέσει κανέναν σύντροφό μου. Εγώ κοιμάμαι ήσυχη στο μαξιλάρι μου. Κοιμάμαι ήρεμα, δεν έχω τύψεις. Όλοι οι άλλοι που έχουν κάνει κάτι δεν κοιμούνται ήρεμα. Για ό,τι μου έχουν προσάψει ένα μεγάλο ευχαριστώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όταν εκμεταλλεύονται που βγαίνεις και μιλάς για τη σχέση σου, και μετά αυτή η σχέση σου βγαίνει και λέει ψέματα πρέπει είτε να απαντήσεις είτε να μην απαντήσεις. Εγώ τελείωσα με αυτό».

Ο Γιώργος Λεβεντάκης με την Άντζελα Δημητρίου