Σταυροπούλου & Χατζηπαναγιώτης: Οικολογικές βίλες με πισίνα, τζάκι και μπάρμπεκιου - ''Στολίδι'' το πέτρινο ξενοδοχείο τους στη Μάνη

Ιδανικό για όλες τις εποχές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP/ 51degreenorth - Instagram
NDP/ 51degreenorth - Instagram

Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο αγαπημένος της φίλος και συνάδελφος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης πριν από μερικά χρόνια πήραν την απόφαση να κάνουν ένα από κοινού επιχειρηματικό βήμα, το οποίο σήμερα θα λέγαμε πως αποτελεί ένα από τα στολίδια της Μάνης.

Ο λόγος για την πέτρινη ξενοδοχειακή μονάδα τους, το Euphoria Suites Studio. Πρόκειται για πολυτελείς κατοικίες κτισμένες αριστοτεχνικά, με πέτρα στο εξωτερικό τους μέσα σε ένα κτήμα, που βρίσκεται στις παρυφές του Ταΰγετου στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης.

Οι ηθοποιοί συχνά επισκέπτονται τις οικολογικές βίλες τους και έτσι είπαμε να σας δώσουμε μια γεύση από το εσωτερικό και το εξωτερικό τους σύμφωνα με αναρτήσεις των ίδιων αλλά και από τις επίσημες φωτογραφίες του Euphoria Suites Studio στο instagram.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: Μοιάζει απίστευτα με τον πατέρα της - Αυτός είναι ο άντρας που η Βίκυ Σταυροπούλου έμεινε έγκυος στα 22 της

Η πέτρινη ξενοδοχειακή μονάδα της Βίκυς Σταυροπούλου και του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Οι δηλώσεις του Χατζηπαναγιώτη και η φάρσα της Σταυροπούλου

Το μεσημέρι της Κυριακής (10/4/23) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Dot» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε στην συνέντευξη του, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει στην εκπομπή του Star, τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για τη χρόνια σχέση του με τη Σταυροπούλου, που στη συνέχεια τον αιφνιδίασε με μια φάρσα.

«Τσακωνόμαστε με τη Βίκυ Σταυροπούλου πάνω στη δουλειά. Απολαμβάνω την ασφάλεια και τη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση, υπάρχει αγάπη και νοιάξιμο του ενός για τον άλλον. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό στη σκηνή. Από εκεί και πέρα καβγάδες», είχε πει ο ηθοποιός.

«Μου έχει μάθει πολλά πράγματα, είναι ένα παιδί με τρομερό μυαλό, δεν το έχω ξανασυναντήσει. Ένα παιδί πολύ αισιόδοξο, μου λέει μία κουβέντα και φωτίζει το κεφάλι μου», συμπλήρωσε για την σχέση του με την Δανάη Μπάρκα.

Αμέσως μετά μπούκαρε στην σκηνή του θεάτρου η Βίκυ Σταυροπούλου, φωνάζοντας του «Αγοράκι μου, αγάπη μου. Πρώτη φορά βγαίνω σε εκπομπή άβαφη. Γεια σας αγόρια. Μην φύγεις» και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Χαμογελαστός στο κρεβάτι του νοσοκομείου - Η πρώτη του φωτογραφία μετά το έμφραγμα

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο - Στο πλευρό του η Δανάη Μπάρκα

Μιχάλης Ρέππας: Διέψευσε τη φήμη που δημιουργήθηκε για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη - «Δεν ισχύει ότι θα...»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Θα αντικατασταθεί στην παράσταση που πρωταγωνιστεί - Ποιος θα πάρει τη θέση του

Δανάη Μπάρκα για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: «Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη ένα έμφραγμα! Είναι σε μία ειδική μονάδα θεραπείας που...»

Χρήστoς Χατζηπαναγιώτης: Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο γνωστός ηθοποιός

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης - Ακυρώθηκαν οι παραστάσεις του μέχρι τέλος Μαρτίου

J2US: Αυτό είναι το δώρο που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στην Βίκυ Σταυροπούλου λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μέρες που έκλαιγες στο σαλόνι, άκουγα τον λυγμό σου...» - Η συγκινητική & μακροσκελής ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τη Βίκυ Σταυροπούλου