Κατερίνα Ζαρίφη: Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους - Τα 3 πολύτιμα tips για θεαματική απώλεια κιλών

Όλα τα μυστικά της παρουσιάστριας!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
zarifious - Instagram
zarifious - Instagram

Η Κατερίνα Ζαρίφη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 22/3 με την παρουσιάστρια να αναφέρεται στην απάτη, που έχει υποστεί με διαφήμιση που αφορά στο πρόσωπό της.

Πιο αναλυτικά, εταιρεία με σκευάσματα που υπόσχονται απώλεια βάρους έχει χρησιμοποιήσει το πρόσωπο της Κατερίνας Ζαρίφη με την ίδια να μην έχει καμία σχέση με τον εν λόγω προϊόν. Μάλιστα κινεί το θέμα νομικά και έχει απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Στη συνέχεια των δηλώσεων της η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε το βασικό τρίπτυχο, που τη βοήθησε στην απώλεια βάρους και αυτό δεν έχει καμία σχέση με σκευάσματα και σχετικούς τρόπους απώλειας κιλών.

Δείτε επίσης: «Μεγάλος σε ηλικία δημοσιογράφος τότε, έλεγε ότι είναι άσχημοι χοντροί» - Απίστευτη αποκάλυψη από την Κατερίνα Ζαρίφη

Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Ζαρίφη για την απώλεια βάρους

«Είναι μία ιστορία δύο ετών, που έχω ξεκινήσει το κυνήγι, είναι όλο ψεύτικο και απάτη, έχω βγάλει άπειρα βίντεο, γιατί επειδή πρόκειται για σκευάσματα ανησυχώ πολύ στο τι καταναλώνει ο άνθρωπος, πιστεύοντας ότι η Ζαρίφη κάνει το ίδιο. Όχι, έχω πάει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, έχω δαπανήσει χρήματα με δικηγόρους για να βρούμε τι είναι αυτή η εταιρεία, πού βρίσκεται.

Είναι όλο ψεύτικο και επειδή είμαι ένας άνθρωπος που και εγώ ψάχνω τη μαγική λύση και αγχωνόμουν πάντα, όταν πρόκειται για σκευάσματα, πολύ προσοχή!

Παιδιά, - πείνα, δίψα, κακοπέραση - είναι το χάσιμο των κιλών μη γελιόμαστε. Το λέω έτσι σχηματικά, δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα τέτοιο σκεύασμα και δεν έχω συναινέσει στο να χρησιμοποιηθεί τίποτα από εμένα, δεν έχω καμία οικονομική δοσοληψία με αυτά τα σκευάσματα. Το λέω όμως γιατί είναι σκευάσματα και δεν ξέρω τι περιλαμβάνουν. Να μη χρησιμοποιούνται, ας ρωτήσουν έναν γιατρό», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.