Χάρης Χριστόπουλος & Ανίτα Μπραντ: Ψηλοτάβανη, με τεράστιους καναπέδες, φωτιστικά & λουλούδια - Βγαλμένη από περιοδικό η βίλα τους

Φωτογραφίες από το εσωτερικό της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
harrischristopoulos - Instagram
harrischristopoulos - Instagram

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ αποτελούν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz με την καρμική γνωριμία τους, να τους οδηγεί μέσα στα χρόνια στη δημιουργία οικογένειάς και στην απόκτηση δύο παιδιών (δείτε εδώ τη διαφορά ηλικίας τους).

Το ζευγάρι έχει στεγάσει τον έρωτα του και πλέον την τετραμελή οικογένειά του σε ένα υπέροχο σπίτι στο κέντρο της Αθήνα, το οποίο βλέπουμε πολύ συχνά μέσα από αναρτήσεις του φωτογράφου και της επιχειρηματία - μοντέλου στο instagram.

Πρόκειται λοιπόν για μια διώροφη μονοκατοικία, που ξεχωρίζει μέσα από τη διακόσμηση. Το εσωτερικό του σπιτιού έχει το γούστο και της Αννίτας Μπραντ και του Χάρη Χριστόπουλου. Το λευκό χρώμα είναι αγαπημένο τους, όπως και τα λουλούδια που συχνά ανανεώνουν σε βάζα σε όλους τους χώρους .

Το εντυπωσιακό σπίτι του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτας Μπραντ

Ο Χριστόπουλος και η Μπραντ τα τελευταία χρόνια, που έχουν γίνει γονείς φυσικά και έχουν αναδιαμορφώσει το εσωτερικό της κατοικίας τους. Σε κάθε περίπτωση όμως, ακόμα και τα παιδικά δωμάτια θα λέγαμε ότι αποπνέουν μια αύρα ηρεμίας για τους γιους τους και σίγουρα το εσωτερικό τους μοιάζει να είναι βγαλμένο από περιοδικό.