Βέφα Αλεξιάδου: Με θέα όλο το Αιγαίο, πισίνα, εκκλησάκι & υπέροχο κήπο - Ησυχαστήριο η μονοκατοικία της στην Χαλκιδική

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
vefaalexiadou - Instagram / NDP
vefaalexiadou - Instagram / NDP

Η Βέφα Αλεξιάδου έχει ζήσει μια ζωή βγαλμένη από παραμύθι. Μαζί με την τεράστια επιτυχία και την αγάπη του κόσμου, παράλληλα η γνωστή μαγείρισσα είχε δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της.

Η συνέχεια για τη Βέφα Αλεξιάδου ήταν πολύ δύσκολη, καθώς οι απανωτές απώλειες και τα χτυπήματα τη στιγμάτισαν αλλά δεν τη λύγισαν. Πρώτα έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της και στη συνέχεια οι δύο κόρες της.

Μετά τους τρεις θανάτους που βίωσε η γνωστή σεφ δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να φτιάξει το δικό της καταφύγιο στη Χαλκιδική. Πρόκειται για τη μονοκατοικία που ζει τα τελευταία χρόνια. Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Βέφας, αλλά και από την υπέροχη θέα που έχει - βλέπουμε πολύ συχνά από αναρτήσεις της στο instagram.

Φωτογραφίες από τη μονοκατοικία της Βέφας Αλεξιάδου στη Χαλκιδική

Πριν από δύο χρόνια η Βέφα Αλεξιάδου είχε ανοίξει το σπίτι της σε δημοσιογράφο της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα δείχνοντας στον κόσμο το ησυχαστήριο της, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κήπο, πισίνα και δικό της εκκλησάκι (δείτε εδώ ποιοι θα κληρονομήσουν την περιουσία της).