Το νέο σπίτι της Anne Hathaway κοστίζει 2,5 εκ. δολάρια και θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό όταν το δεις!

Το νέο σπίτι της Anne Hathaway κοστίζει 2,5 εκ. δολάρια και θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό όταν το δεις!
Η Anne Hathaway σε λίγες εβδομάδες- και μέρες μη σας πούμε- πρόκειται να γίνει μανούλα για πρώτη φορά. Η ηθοποιός συνεχίζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις και όλοι μιλούν για την κομψότητά της. Ο πελαργός όμως την αναγκάζει να κάνει μερικές αλλαγές στη ζωή της και μάλιστα... αναγκαίες.

Δείτε ακόμη: Η Βρετανική διακόσμηση είναι το νέο hot deco στυλ…!

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της μετακόμισαν καθώς χρειαζόντουσαν ένα μεγαλύτερο σπίτι, αφού πλέον θα είναι τρεις. Η νέα τους γειτονιά είναι το Manhattan και το διαμέρισμά τους έχει τρομερή θέα. Τα τετραγωνικά ξεπερνούν τον αριθμό 1.000 ενώ η τιμή αγοράς του ανέρχεται στα 2,5 εκατ. δολάρια.

Τις ημέρες που ο καιρός θα είναι σύμμαχός τους, όλη η οικογένεια θα μπορεί να περνά το χρόνο της σε ένα από τα δύο μπαλκόνια του διαμερίσματος ή στην ιδιωτική τους ταράτσα. Γενικώς, δεν είναι από τα τεράστια σπίτια που συνηθίζουν να αγοράζουν οι σταρς του Hollywood, αλλά εδώ και χρόνια γνωρίζουμε πόσο ταπεινή είναι η Hathaway. Οι δύο κρεβατοκάμαρες της αρκούν μέχρι στιγμής.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="178063,178064,178065,178066"]

Δείτε ακόμη: Η Emily Blunt και ο John Krasinsky μας δείχνουν την μοντέρνα έπαυλή τους στο Λος Άντζελες! Απλά εντυπωσιακή!