Η Ellen DeGeneres Πουλάει το Πολυτελές της Διαμέρισμα στο L.A. για 7 εκατ. δολάρια

Η Ellen DeGeneres Πουλάει το Πολυτελές της Διαμέρισμα στο L.A. για 7 εκατ. δολάρια
Η διάσημη κωμικός και παρουσιάστρια Ellen DeGeneres βγάζει προς πώληση το διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες, ζητώντας 7 εκατομμύρια δολάρια από τον υποψήφιο αγοραστή, ποσό που είναι λίγο μεγαλύτερο από τα 6,2 εκατομμύρια δολάρια που η ίδια το αγόρασε.

Η γνωστή ηθοποιός, παρουσιάστρια του πολυετούς «The Ellen DeGeneres Show» - και για όσους δεν το γνωρίζουν η φωνή της Dory στο Finding Nemo και Finding Dory – είναι δεινή συλλέκτρια ακίνητης περιουσίας. Απολαμβάνει ιδιαίτερα να αγοράζει σπίτια, να τα ανακαινίζει σύμφωνα με το δικό της προσωπικό γούστο και έπειτα να τα πουλάει. Σε αυτά ανήκει και το εν λόγω διαμέρισμα που βρίσκεται στο Beverly West, ένα από τα πιο στιλάτα και πολυτελή συγκροτήματα διαμερισμάτων του Beverly Hills.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 12ο όροφο του πολυτελούς κτιρίου, έχει μέγεθος 3.800 τ.μ και φιλοξενεί 2 υπνοδωμάτια και 2.5 μπάνια.

Το κύριο υλικό που επικρατεί στα μπάνια – όπως και σε μεγάλο μέρος του σπιτιού – είναι το ξύλο. Ο μεγάλων διαστάσεων ξύλινος πάγκος προσφέρει άνεση και εργονομία, ενώ χαρακτηριστική είναι η εναλλαγή καφέ και λευκού χρώματος που δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας. Το μεγάλο ατου όμως του μπάνιου είναι η θέα που προσφέρει στην πόλη, καθώς έχει παράθυρα που εκτείνονται από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι.

thehomeissue_elen01-513x354 Το ξύλο κυριαρχεί στο ένα από τα μπάνια του διαμερίσματος.


Τα υπνοδωμάτια, με τη μίνιμαλ διακόσμηση σε γήινα χρώματα, χωρίς να είναι καθόλου υπερφορτωμένα, προσφέρονται για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

thehomeissue_elen02-513x354 Το υπνοδωμάτιο είναι μίνιμαλ διακοσμημένο.


Ξύλινα πατώματα διακοσμούν το καθιστικό και την τραπεζαρία. Φυσικά ούτε και από εδώ λείπει η θέα, καθώς ο ένας τοίχος έχει αντικατασταθεί και αυτός από παράθυρα. Η κουζίνα φιλοξενεί έναν τεραστίων διαστάσεων πάγκο που συνδυάζεται αρμονικά με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου. Τα ψηλά σκαμπό, στο ύψος του πάγκου ολοκληρώνουν τη σύνθεση.

thehomeissue_elen03-513x354 Η θέα από τα μεγάλα παράθυρα είναι εκπληκτική.


Τέλος, το καθιστικό με τον δερμάτινο καναπέ και το ξύλινο τραπεζάκι, προσφέρεται για απογευματινές στιγμές χαλάρωσης, δίνοντας μια ιδιαίτερα ζεστή πινελιά στον χώρο.

thehomeissue_elen05-513x354 Ο δερμάτινος καναπές του σαλονιού είναι απλά υπέροχος.


Το κτίριο προσφέρει πολυτελείς παροχές: πισίνα με θαλασσινό νερό, spa, γυμναστήριο, χώρο για Pilates και - φυσικά- φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο.

thehomeissue_elen04-513x354 Και η θέα από την κουζίνα πραγματικά κόβει την ανάσα.


Η Ellen DeGeneres, μαζί με τη σύζυγό της Portia De Rossi, γνωστή και ως «Scandal» συχνά κάνουν μεταπωλήσεις ακίνητης περιουσίας. Ανάμεσα στα ακίνητα που έχουν πουλήσει, βρίσκονται μια βίλα στη Santa Barbara σε στιλ Tuscan, αξίας 26, 5 εκατ. δολαρίων και ένα σπίτι στο Beverly Hills, αξίας 16 εκατομμυρίων δολαρίων.

πηγή: spirossoulis.com

Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr :

Μια νόστιμη και «χρήσιμη» ομελέτα για το Σαββατοκύριακο από τα χεράκια της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Brownie με φουντούκι από τα χεράκια του Γιώργου Τσούλη

Δεν έχετε ιδέα σε τι χρησιμεύει το συρτάρι κάτω από τον φούρνο σας! Και όχι δεν είναι για τα ταψιά…