Μοναδικά έπιπλα, υψηλής ποιότητας και άριστης αισθητικής στην Galanisinhouse!

Μοναδικά έπιπλα, υψηλής ποιότητας και άριστης αισθητικής στην Galanisinhouse!

Το σπίτι μας αποτελεί τον προσωπικό μας χώρο και αντικατοπτρίζει το στυλ και την αισθητική μας. Γι’ αυτό και κάθε έπιπλο είναι αναπόσπαστο κομμάτι, όχι μόνο του σπιτιού, αλλά και της ζωής μας. Η σωστή επιλογή των επίπλων αναδεικνύει τόσο την προσωπικότητα μας, όσο και του χώρου.

Στην GalanisinHouse αυτό το γνωρίζουν καλά και 65 χρόνια τώρα (από το 1954) δημιουργούν για σένα μοναδικά έπιπλα που αντέχουν στον χρόνο.
Είτε φτιάχνεις το νέο σου σπίτι, είτε θέλεις να ανακαινίσεις το παλιό, στην Galanisinhouse θα βρεις λειτουργικές λύσεις και εργονομικές κατασκευές σε μεγάλη ποικιλία, τόσο από εγχώριους όσο κι από διεθνής προμηθευτές.
Μάλιστα, η Galanisinhouse, με την εξειδικευμένη ομάδα της, πρωτοπορεί και σου προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα επιμέτρησης και μελέτης του χώρου σου, προτείνοντας σου τις καλύτερες λύσεις! Και δεν σταματά εκεί… δωρεάν μεταφορικά και aftersale εξυπηρέτηση είναι μερικές μόνο από τις παροχές που η εταιρεία σου παρέχει απλόχερα!

Μπείς στο www.galanis-inhouse.grκαι βρες τα επόμενα σου έπιπλα!

Bench


Γωνιακό σαλόνι, 290X240X100 διαθέσιμο σε διαφορετικούς χρωματισμούς και σε μία μεγάλη ποικιλία αδιάβροχων και αλέκιαστων υφασμάτων.
Τιμή από € 1280€ € 890.00

Domino


Μοντέρνου σχεδιασμού κρεβατοκάμαρα, με μαύρες λεπτομέρειες, κομοδίνα και συρταριέρα με ολόσωμο καθρέφτη. Αριστοκρατική, με κομψά στοιχεία σχεδίασης και πλατιά μεταλλικά πόδια για γερή στήριξη και ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα.
Τιμή από 1490€ 850€

Step


Θέλετε να μπορείτε να αλλάξετε το τραπεζάκι σύμφωνα με τις ανάγκες σας; Τότε το τραπεζάκι σαλονιού Step είναι για σας. Ένα διπλό τραπεζάκι σε ένα, σας δίνει την δυνατότητα να το αλλάξετε μετακινώντας το πάνω μέρος, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Τιμή από450€ 250€

Spirit


Η μοντέρνα σύνθεση σαλονιού Spirit,με τις λιτές γραμμές και τους λειτουργικούς αποθηκευτικούς χώρους της, θα διακοσμήσει μοναδικά το σαλόνι σας.Κατασκευασμένη από υλικά α' ποιότητας, είναι ιδανική για μικρούς χώρους
Τιμή από 480€ 190€

Opera


Όταν το μοναστηριακό στυλ συνάντησε την μοντέρνα αισθητική δημιουργήθηκε η τραπεζαρία OPERA. Μια μοναδικής αισθητικής τραπεζαρία κατασκευασμένη από α’ ποιότητας υλικά, με δυνατότητα προέκτασης που συνδυάζεται απόλυτα με το αναπαυτικό σκαμπό μήκους 130x0.45.
Τιμή από 680€ 290€