Οικιακές συσκευές με την υπογραφή της Inventor!

Οικιακές συσκευές με την υπογραφή της Inventor!

H Inventor, που ήδη αποτελεί πρώτη επιλογή σε κλιματιστικά και αφυγραντήρες, έρχεται να δώσει λύσεις τεχνολογίας και στις πιο κλασικές συσκευές του σπιτιού.

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ψυγεία και καταψύκτες, με πολλές επιλογές μοντέλων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή για περισσότερη οικονομία.

Ο νέος ψυγειοκαταψύκτης Inventor...

...είναι ειδικά σχεδιασμένος να διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο. Το ειδικό συρτάρι ελέγχου υγρασίας συντηρεί άψογα τα φρούτα και τα λαχανικά, ενώ το inverter μοτέρ διασφαλίζει άριστη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τα πλυντήρια πιάτων Clean Pro σχεδιάστηκαν για να ταιριάζουν σε κάθε κουζίνα, εξασφαλίζοντας παράλληλα οικονομία και άνεση. Ειδικότερα, το πλυντήριο πιάτων 60 εκατοστών με λειτουργία πλύσης σε ζώνες, προσφέρει εξοικονόμηση νερού κι ενέργειας, ενώ τα σύντομα προγράμματα, το αυτόματο άνοιγμα πόρτας και το συρτάρι για μαχαιροπήρουνα σας διευκολύνουν στην καθημερινότητα.

Οικιακές συσκευές με την υπογραφή της Inventor!

Ακόμη, η σειρά πλυντηρίων ρούχων Galaxy σας εγγυάται πεντακάθαρα ρούχα χωρίς κόπο. Το νέο πλυντήριο-στεγνωτήριο της σειράς έχει ελληνικό μενού και inverter μοτέρ για μέγιστη αντοχή. Θα σας διευκολύνει με τη λειτουργία Stain Away για ρούχα χωρίς λεκέδες, με την πλύση με ατμό που αποστειρώνει τα ρούχα και με τη λειτουργία για βρεφικά που δεν αφήνει υπολείμματα απορρυπαντικού.

Οικιακές συσκευές με την υπογραφή της Inventor!

Τέλος, με τους φούρνους μικροκυμάτων της Inventor μαγειρεύετε νόστιμα γεύματα, πολύ εύκολα και οικονομικά. Οι νέοι pop art φούρνοι μικροκυμάτων Groovy με εντυπωσιακό design, διαθέτουν 11 ξεχωριστά προγράμματα, λειτουργία grill για ψήσιμο κρεάτων και ψαριών, όπως και συνδυαστικό πρόγραμμα μικροκυμάτων και grill για τέλεια αποτελέσματα στα πιάτα σας.

Οικιακές συσκευές με την υπογραφή της Inventor!

Η Inventor ξεχωρίζει πάντα γιατί εγγυάται συσκευές νέας τεχνολογίας που προσφέρουν άνεση κι ευκολία στην καθημερινότητα. Μπείτε στο inventor.ac, δείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα οικιακών συσκευών κι επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.