Γι' αυτό δεν ξεραίνονται ποτέ τα φυτά του στο roof garden - Ανήκουστο το μυστικό του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Κι όμως!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δημήτρης Αλεξάνδρου
Instagram / Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ασχολείται πολύ με το σπίτι που έχει αποκτήσει στην Αθήνα μαζί με την Ιωάννα Τούνη και προσπαθεί καθημερινά να κάνει πράγματα για να ολοκληρώσει την διακόσμησή του. Ένας από τους χώρους στον οποίο έχει αφοσιωθεί, όμως, είναι η ταράτσα.

Στην πολυκατοικία που βρίσκεται το διαμέρισμά τους, έχουν ξεχωριστό roof garden, όπου έχουν τοποθετήσει το τζακούζι τους, πουφ για να κάνουν ηλιοθεραπεία και τραπέζι για να μαζεύονται με παρέα, αλλά για να ομορφύνει λίγο το μέρος και να αποκτήσουν λίγο ιδιωτικότητα ταυτόχρονα, έχουν βάλει και πολλά φυτά (δείτε εδώ πλάνα).

Απορία του κοινού του μοντέλου, λοιπόν, είναι το γεγονός πως, όπως φάνηκε μέσα από τα τελευταία story του, τα λουλούδια και οι πρασινάδες έμειναν "ζωντανά" όλο το καλοκαίρι, όσο εκείνος και όλη του η οικογένεια έλειπαν διακοπές.

Δείτε επίσης: Έχει κλείσει ήδη σε άλλο κανάλι δίπλα σε «μεγάλο» όνομα - Ανοίγει η θέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Χαμογέλα και Πάλι

Το μυστικό του Δημήτρη Αλεξάνδρου για να κρατάει ζωντανά τα φυτά του όλο το καλοκαίρι

Ο ίδιος, έτσι, λίγο αργότερα αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό του και δεν θα το πιστέψετε! Βάζει μέσα στις γλάστρες αντισυλληπτικά, οποιασδήποτε μάρκας, και έτσι δεν παθαίνουν τίποτα.

Το φυτό που η μητέρα του προειδοποίησε την Τούνη να πετάξει από το σπίτι τους

Πολλά είναι τα φυτά που σύμφωνα με το Feng Shui, δεν πρέπει να βάζουμε μέσα στο σπίτι μας. Κάποια φέρνουν αρνητική ενέργεια στο χώρο, άλλα "διώχνουν τα λεφτά μακριά" ενώ μερικά προκαλούν μέχρι και εντάσεις μέσα στην οικογένεια.

Η Ιωάννα Τούνη λοιπόν, πριν από αρκετό διάστημα είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram την προειδοποίηση της μητέρας του Δημήτρη Αλεξάνδρου σχετικά με ένα φυτό που είχαν μέσα στο σπίτι τους.

Η influencer και επιχειρηματίας έχει αγάπη στα φυτά και στα λουλούδια και για αυτό και στα δυο σπίτια της Αθήνα & Θεσσαλονίκη έχει διάφορα φυτά. Ωστόσο, ένα συγκεκριμένο που είχε αναγκάστηκε να το απομακρύνει άμεσα καθώς η πεθερά της την ενημέρωση πως φέρνει...γρουσουζιά στο κρεβάτι!

Ο λόγος για το φυτό "Πόθος" για το οποίο η Ιωάννα Τούνη είχε αποκαλύψει στο Instagram:

«Μιας και μοιραζόμαστε όλα τα κουτσομπολιά εδώ, έγινε το εξής. Προχθές πήρε τηλέφωνο η μαμά του Δημήτρη και μας λέει: "Έχετε στο σπίτι σας αυτό το φυτό που έχω δει στα stories της Ιωάννας που λέγεται πόθος; Αν το έχετε να το βγάλετε γιατί φέρνει γρουσουζιά".

Ο Δημήτρης λέει το κλασικό "α ρε μάνα άσε με", εγώ πάω και το γκουγκλάρω αμέσως! Και βλέπω το εξής, αυτό εδώ το φυτό φέρνει γρουσουζιά και μάλιστα φέρνει γρουσουζιά για το κρεβάτι! Όπως καταλάβατε, σήμερα ήρθε η μέρα, αυτά τα φυτάκια να φύγουν. Πάω να τα αφήσω σε έναν κάδο να τα πάρει κανένας Χριστιανός. Βέβαια αν είσαι εσύ αυτός ο Χριστιανός, μην τα πάρεις, φέρνουν γρουσουζιά, άσε να τα πάρει κανένας που δεν με ακολουθεί».

Δεν είναι μάλιστα μόνο η Ιωάννα που το απομάκρυνε, αφού στην ίδια κίνηση είχε προχωρήσει και η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό μας, όταν ζήτησε να το πάρουν από το πλατό της εκπομπής.